Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogyan fedezd fel otthonod gyilkos energiáit?

Közzétéve: 2020. 09. 29. Írta: Szatmári Nóra - Feng Shui Mester Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 23 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A táblázat használatának kulcsa, hogy megpróbáld egyensúlyba hozni a különböző energiákat. A táblázat olvasata nem nehéz, viszont tudni kell különbséget tenni a negatív és a gyilkos hatású energia között!

 
Az Iránytű Iskola segítségével jól meghatározható, hogy egy lakás vagy ház belsejében merre van a rossz és a gyilkos energia. Ez minden esetben máshová esik, így senki ne essen abba a hibába, hogy egyformának kezeli saját lakását pl. a barátnőével.

A fent jelzett negatív energiák meghatározásához meg kell állapítani azt, hogy a lakás vagy ház főbejárata milyen irányba néz. Korrekt iránymeghatározáshoz pontosan mérő iránytűre van szükség. Pár fok eltérés sok galibát okozhat. Természetesen itt egy igen lebutított, egyszerű formáját mutatjuk meg a mérésnek.

Állj a főbejáratnak háttal, majd olvasd le az iránytűn, hogy milyen égtáj van veled szemben, ez lesz a mérvadó a táblázat használatánál.

Ezek után a táblázatok használata egyszerű lesz.

A halálos energia
 
Ezen energia negatív chi energiával szennyezett terület. Aki sok időt tölt el ezen a területen, sok galibába keveredhet. Bármi, ami rosszra fordulhat, félre is siklik majd. A halálos chi energia igen erős és nagy erő szükséges ahhoz, hogy leküzd. Mindenképpen fontos, hogy felfedezd a halálos chi energia területét táblázatunk segítségével, hogy felvehesd a harcot ellene!

A Te bejáratod mely irányba néz?   Halálos energia területe   A terület orvoslása
         
Délkelet   Nyugat   trófea (bármilyen)
Dél   Délnyugat   nagy növény
Délnyugat   Dél   vizes tál
Kelet   Északkelet   nagy növény
Nyugat   Délkelet   virágok
Északkelet   Kelet   nagy növény
Észak   Északnyugat   trófea (bármilyen)
Északnyugat   Észak   nagy növény

Gyilkos energiaA gyilkos chi energia igen rossz hatású lehet, ha nem próbálod megszüntetni időben. Nagyon hamar elterjedhet negativitása az egész házban, és nem fogod tudni, hogy miért vagy ennyire szerencsétlen, rossz kedvű, tehetetlen egyik pillanatról a másikra. A gyilkos energia számtalan bonyodalmat hoz az életedbe, mely bármikor végzetessé válhat. Sok háztartásban tudattalanul is hatástalanítják a negatív erőket. A táblázat segítségével neked is sikerülhet kiirtanod életedből a gyilkos energiákat

.

A Te bejáratod mely irányba néz?   Gyilkos energia területe   A terület orvoslása
         
Délkelet   Délnyugat   vízzel teli tál
Dél   Nyugat   erős fény
Délnyugat   Délkelet   erős fény
Kelet   Északnyugat   erős fény
Nyugat   Dél   erős fény
Északkelet   Észak   csobogó
Észak   Északkelet   vízzel teli tál
Északnyugat   Kelet   erős fény


Forrás: Ezoterikus.hu