Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mi az energiaszámod? Olyan az ösztönösséged!

Közzétéve: 2020. 08. 21. Írta: Natúrsziget
Értékelés
Ez a cikk 33 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az energetikai számunk az előre nem tervezett, ösztönös hatást jelzi, amit a külvilág felé sugárzunk, emberek társaságában, akikkel csupán egy röpke pillanat erejéig találkozunk, vagyis a spontaneitásunkat.

 
Megmutatja azt a képet, amit mi formálunk és mutatunk a külvilágnak, a stratégiánkat, a felszínt, védelmi zónánkat, az álarcot. Erről mások rólunk alkotott véleménye alapján is többet tudhatunk, ezek a sajátosságok néha csak nagyon finoman, lágyan érzékelhetők, de sokat segíthet az önismeretben.

Mi az energetikai számod? A Feng Shui asztrológia kalkulátorban megtalálod! (katt!)

 

Energetikai szám 1

Szenvedélyes, társasági, sziporkázó, élettel teli, bugyog, mint a tiszta forrásvíz - egyfelől. A másik típus ennek épp ellentéte: savanyú, óvatos, határozatlan, halogatásra hajlamos.

Energetikai szám 2

Visszavonult, diplomatikus, segítőkész. Meg¬bízható ember, aki megtartja ígéretét, betartja szavát. Mindig ügyel a részletekre, gyakorta aggodalmaskodó.

Energetikai szám 3

Spontaneitás. Ez jut elsőként eszünkbe a hármas energetikai számmal rendelkezőkről. Rengeteg energia lakozik benne, nagyon optimista, lelkes - bármivel foglalkozik. Zajos és élénk.

Energetikai szám 4

A szél szimbólum számos tulajdonságot kölcsönöz neki, ő a leginkább változékony a kilenc típus közül. Környezete, a körülötte zajló események könnyen befolyásolják őt. Szavatartó, segítőkészsége nem marad rejtve embertársai előtt. Csendes, udvarias, gyakran függ másoktól.

Energetikai szám 5

Szembetűnő jelenség, aki akkor érzi jól ma¬gát, ha ő oszthatja a parancsot, a feladatot. Szeret másokat irányítani, fontos számára, hogy érezze az élet pezsgését, tudja, hogy részese az eseményeknek. Az 5-ös energetikai szám leginkább az előző két szám tulajdonságaira helyezi a hangsúlyt.

Energetikai szám 6

Egyenes, őszinte ember benyomását kelti, ez néha direkt és túlzott is tud lenni. Alapjában véve figyelmes, megfontolt, körültekintő és jól szervezett egyéniség. Cselekedetei tiszták, viselkedése előre kiszámítható.

Energetikai szám 7

Örömkedvelő, humoros ember, aki élvezi a függetlenséget. Figyelmes, ha hallgatni kell, társaságában lazának érezhetjük magunkat. Sármos, humorérzékkel megáldott, s emiatt ő teheti ránk a legmélyebb benyomást

Energetikai szám 8

Két lehetséges megoldás közül a bonyolultabbat választja. Első ránézésre nyugodtnak lát¬szik, amely megtévesztő is lehet, sokan a félénkséget látják emögött - tévesen. Kitartása nem szenved csorbát még a legnagyobb kihí¬vások idején sem.

Energetikai szám 9

Feltűnő, hivalkodó, esetenként meggondolatlan, lobbanékony természet, aki szívesen barátkozik, társaságban érzi igazán elemében magát.

(Forrás: Szilvásy Judit: Feng Shui, út a boldogsághoz, Első Magyar Feng Shui Centrum, Budapest, 2003)


Bezárás