Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Feng Shui az autóban

Közzétéve: 2019. 05. 13. Írta: Szatmári Nóra - Feng Shui Mester Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 285 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok idődet töltöd az autódban? Néha elkap a méreg, s ott adod ki a gőzt? Veszélyes helyzetekbe kerülsz nap, mint nap? Füstöld ki az autódból a negatív energiákat!

 
Otthon érzed magad az autódban? Vagy sokszor bele sem ülnél, annyira idegen? Állandóan veszélyhelyzeteket élsz meg? Íme néhány tipp arra, hogyan váljon igazi társaddá az autód!

Elemek

Az autó alapvetően tűz (motor) és fém (alkatrészek) elemű, de jelen van a víz elem is. Ha ezek energetikai hatását nézzük, akkor megállapíthatjuk: az autózás veszélyes üzem. A tűz és a fém elem, illetve a tűz és a víz elem bizony nem állnak baráti kapcsolatban egymással. Ezért szükségünk van egy kis fa illetve föld elemre, amely kiegyensúlyozza a problémát. Ezeket színekben vagy akár tárgyakban is elhelyezhetjük a kocsiban. Például egy zöld vagy barna üléshuzat, autóillatosító, kabalák formájában.

A rendszám

A rendszám az a dolog, amit kapunk egy gépkocsival, jellemzően nem magunk választjuk. Azért nem árt, ha odafigyelünk arra, hogy a rendszám betűiből esetlegesen összeálló értelmes szavak ne képviseljenek negatív jelentéseket: úgy mint end (vég), baj, jaj, seb, heg, nem. Mindenképpen kerüljük el azt, hogy a rendszám utolsó számjegye 4-es legyen. (lásd Feng Shui titkos számai cikk)
 


Használt autók

Egy használt gépjármű minden esetben magával hozza előző tulajdonosának (esetleg többnek is) énjét, energiáit. Ezért fontos, hogy a tulajdonszerzés után gyorsan tisztítsuk ki az autót a szó szoros, és tág értelmében egyaránt.

Energetikai tisztítás

Végy négy darab mécsest vagy gyertyát, és egy füstölőt. A szó "szoros" értelmében kívül és belül is takarítsd ki a kocsit, majd a jöhet a "tág értelem", azaz az energetikai tisztítás. A mécseseket az autón kívülre elhelyezve gyújtsd meg, majd az autóba helyezd el a szintén égő füstölőt. Amikor elég, szellőztesd ki a gépjárművet. A különböző terek kifüstölése több ezer év óta jó megoldás a negatív energiák elűzésére.

A rózsaolaj használata nyugtatja a sofőrt minden esetben, ezért állandó használata javallott.

A főoldalon látható eszköz véd a balesetektől és az autótolvajoktól.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás