Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Miért ne nézz többé TV-t?

Közzétéve: 2018. 04. 06. Írta: Szatmári Nóra, Feng Shui Mester Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 410 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minek az? Különösen, hogy a Feng Shui szerint semmi keresnivalója sincs a lakásban, legfőképpen a hálószobában. Hát szabaduljunk meg tőle! Vagy mégse?

 
Igazából sehol sincs tökéletes helye a TV-nek, de azért megpróbáltuk összeszedni a legfontosabb instrukciókat:

- Hálószobában azért nem praktikus elhelyezni, mert rettentő zavaróak a fényei. Ha mindenképp ragaszkodik valaki ehhez, akkor a lehető legtávolabb kerüljön az ágytól, hogy ne zavarja az alvás nyugalmát. De a legjobb, ha letakarjuk éjszakára. Ugyanis nagyon rossz elrendezés, ha az ágyban fekve a TV képernyőjén tükröződve látjuk magunkat.

- A visszaverődő fények kedélyállapotunkat befolyásolják negatív irányba, - nemcsak a TV, hanem a számítógép esetében is.

- Ne étkezzünk TV nézés közben, vagy számítógép előtt ülve.

- Törekedjünk arra, hogy a TV készüléket mindig igyekezzünk valahogyan belemosni a környezetébe, hogy ha ki van kapcsolva, semmiképpen se uralja túlságosan a nappali terét, ezért semlegesíthetjük köréje rakott szobanövényekkel, dísztárgyakkal.

- Általában az elektromos berendezések által létrehozott elektromágneses tér (TV, számítógép monitor, mikrohullámú sütő, hősugárzó, távvezeték, antenna) megváltoztatják a sejtek információcseréjét. Az első figyelmeztető jelek lehetnek, ha alvászavar jelentkezik. Ennek eredményeképpen szép lassan fejfájás, migrén, idegesség, koncentrációs problémák, agresszivitás, szellemi blokk, fülzúgás, stb. jelentkezhetnek.

Ez utóbbiak miatt egyáltalán nem ajánljuk a TV elhelyezését a hálószobában vagy az Egészség (keleti) területen.
Forrás: Ezoterikus.hu