Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Milyen a bejárati ajtód színe? Ezt üzened a világnak!

Közzétéve: 2021. 03. 16. Írta: Zsófi & Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 29 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma már bármilyen színben pompázhat egy ajtó, senkit nem lep meg, ha pl. lila vagy zöld. De vajon mit gondol rólad az, aki látja? Milyen embert vél felfedezni benned?

.

Sárga és natúr fa

Boldog és segítőkész ember vagy, tele természetes tulajdonságokkal

Társasági személy vagy, aki szeret adni, figyelni másokra, ráadásul meglehetősen csapatorientált. Szereted úgy érezni, hogy valami újat hozol létre a világban. Optimista és barátságos ember vagy, aki szívesen lát vendégül másokat és hozza össze a társaságot. A sárga a nap színe, így téged keveset lehet látni búskomor pillanatokban.

Zöld

Természetesen sikkes és meglehetősen naturális vagy

Tradicionális ember vagy, aki szereti a szabályokat betartani a mindennapok során. A legjobbat akarod kihozni a dolgokból, kerülöd a kockázatos dolgokat, inkább a biztosra mész. Természetes stílusod és kifinomult megjelenésed miatt rögtön kitűnsz a tömegből. Olyan embereket vonzol, akik hozzád hasonlóan szeretik a természetet, a naturális dolgokat.

Kék

Kedves ember vagy

Olyan személyiségjegyekkel bírsz, ami elbűvöl másokat, de te sokszor észre sem veszed ezt. Természetes vonzerőd miatt szinte bárki szívébe belopod magad, még az ellenfeleidet is képes vagy lekenyerezni. Nyugodtság és bölcsesség jellemez, egy igazi vezető lakozik benned, aki sosem izolálódik el a társadalomtól, s valahogy mindig tartozik valahová.

Narancs

Vad és kurázsival teli jellem vagy

Csupa szórakozás és öröm melletted az élet. Számodra minden nap egy igazi kaland, eszed ágában sincs másokat követve a járt utat választani. Meleg szívű ember vagy, aki néha az egész világba szerelmes. Az optimizmus állandó társad utadon.

Fekete

Nagy hatással vagy másokra

Elegáns, stílusos, divatos ember vagy, akiben rengeteg energia feszül, bár ez néha meg is ijeszthet másokat. Visszafogottság jellemez, akit nehéz meg- illetve kiismerni. Akit viszont közel engedsz magadhoz, az tudja, hogy lehet rád mindig számítani. Körülleng némi titokzatosság, amit nagyon élvezel.

Fehér

Egyszerűen letisztult

Egyszerű ízléssel bírsz, imádod a klasszikus dolgokat, főleg, ha azok a szépséget is képviselik. Sok térre van szükséged az életben, nem szereted, ha mentálisan vagy fizikálisan nyomás alatt akarnak tartani. Úgy véled, mindenki törődjön a maga dolgával, bár az igazságtalanságot nehezen viseled.

Lila

Csupa vidámság vagy, és némi spiritualitás is bújt beléd.

Különleges, extravagáns embernek lát környezeted, kissé excentrikus is, aki néha két kézzel szórja a pénzt, akkor is, ha nincsen belőle elég. Imádod a luxust és az érzést: gazdag vagy. Még szerencse, hogy a gazdagságot nem csak anyagiakban, hanem lelki szinten is képes vagy értékelni. Az élet csupa csillogás és boldogság számodra.

Barna

Középpontban a család

Nagy fontosságot tulajdonítasz családodnak, otthonodnak, számodra alapvető kérdés a létbiztonság, a lelki és az anyagi stabilitás. Hajlamos vagy kissé sivár és egyhangú életet élni, ugyanakkor számodra ez fel sem tűnik, hisz békére és nyugalomra vágysz, nem pedig felfordulásra.
Forrás: Ezoterikus.hu