Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mikor születtél? Mi az ideális hajstílusod?

Közzétéve: 2018. 02. 01. Írta: Szatmári Nóra, Feng Shui Mester Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 352 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon a Bagua térképet, vagy a születési dátumot veszi figyelembe a Feng Shui, amikor egy adott embernek hajstílust ajánl? Vagy valami egészen mást?

A Feng Shui és a legideálisabb hajstílus


Először is kezdjük a hajszínünkkel! A szín, melyet választasz, alkalmazkodjon a személyes Feng Shuid-hoz, vagyis a számodra legajánlottabb színekhez! (ezt a gua számod alapján idekattintva megtudhatod!)

A másik legfontosabb kérdés, a hajhossz. A férfiak számára az ideális hajhossz 5 cm, mely gazdagságot és szerencsét hoz viselőjének. Nők esetében nincs pontos hosszúsági korlát, mert a hosszú haj magát a nőiességet jelképezi.

A Feng Shui szempontjából valójában nem létezik ideális hajtípus, de nyilvánvalóan nem túl „energetikus” a túl bozontos, fésületlen, koszos, zsíros, lenőtt haj. Kiváló példa a negatív életenergia bevonzására, meglétére a raszta frizura.

Nos, mielőtt messzemenő következtetéseket vonnánk le, nem kell mindent komolyan venni! Legyen olyan hajad, ami neked tetszik, amit képes vagy kordában tartani, ami jól illik az arcodhoz!

S hogy miért született ez a rövidke anyag? Mert az elmúlt években több levelet is kaptam, mely ezt a témát feszegette, és szerettem volna tudatni az érdeklődőkkel, hogy nem kell mindent túlmisztifikálni.
Forrás: Ezoterikus.hu