Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Feng Shui: Mit mesél rólad a hálószobád? Vigyázz, kit engedsz be!

Közzétéve: 2019. 03. 23. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 85 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az emberek megjelenése alapján kitalálhatjuk, hogy milyen személyiség is rejlik a külsejük mögött, viszont gondoltál már arra, hogy a hálószobád privát szférájába lépve vajon mit is közölne a tér a látogatóval?

 
Mit árul el rólad a hálószobád? Milyen az egészséged? Jól alszol éjszaka? Mindezen kérdésekre válaszolva sikerülhet ideálisan berendezned a szobád, mely elősegíti akár a Feng Shui segítségével, hogy harmonikus teret teremts magad körül!

De mit is jelent az annyit emlegetett Feng Shui kifejezés egyáltalán? Röviden a térrendezés és az energiaáramlatok ideális vezetését a vizuálisan látható terek és tárgyak megfelelő elrendezésének segítségével. Feng Shui alapján ki- és átalakíthatjuk az otthonunkat, az irodánkat, a kertünket, az autónkat, vagy akár saját megjelenésünket is.

Szeretnéd, ha a hálószobádban az energia ideális lenne? De milyen energiát szeretnél erősíteni, - a szenvedélyét, a békéét, vagy a romantikáét? Mindenek előtt a két alapvető energiát kell egyensúlyba hoznod, - ez a Yin és a Yang, melyek egymás ellentétei, mint a férfi és a női pólus, hideg-meleg, Nap-Hold, s ezeknek mindig egyenlő mértékben kell jelen lenniük! A másik szabályszerűség az 5 elem (Víz, Fa, Tűz, Fém, Föld) teóriája, mely az élet alapeszenciáját is magába foglalja, s a mindennapjainkban ezekre támaszkodunk. Jól jegyezd meg, a műanyag nem szerepel a felsorolásban!

Az első dolog, amit muszáj elrendezned a megfelelő energiaáramláshoz, az a Tv! Sokak feljajdulnak most erre a gondolatra, viszont jobban érzed majd magad, ha letakarod használaton kívül! A világ gondjainak és fájdalmainak nincs helye a hálószobádban! Egy okos olasz nő szerint: " A hálószoba alvásra és szeretkezésre való, semmi másra!" – mond valamit, igaz?

A Yin és Yang energiái könnyedén harmonizálhatóak a hálóteredben!
 A Yin energia a feminin energia, a Hold, mely finom színekkel, kellemes anyagokkal, kerekded formákkal és növényekkel, halovány fényekkel van jelen a szobában, míg a Yang energia a maszkulin jegy, a Nap, domináns színeivel és anyagaival, hegyes levelű növényekkel és erős fényekkel vonul végig a téren.

A Víz elemet könnyedén megjelenítheted például egy vízzel teli edénnyel, vagy akár egy kék vázával, de sose ess túlzásba! A Fa elemet egy fa alapanyagú bútor jelképezheti. A Fém energiája szintén egy fémtárggyal lehet jelen, bronz szobor pl. A Föld elem csodásan megnyugtató atmoszférát teremt meleg barnás, sárgás, narancsos árnyalataival. Gondoljunk csak a nagyon trendi csokibarna-mályva színkombinációkra! A Tűz elem a kedvencünk, mely a szenvedélyért felel és a gyertyák formájában klasszul megjeleníthetjük a térben. A túl sok Tűzzel vigyázz azonban, mert így álmod is nyughatatlanná válhat!

A térrendezés újabb ötletekkel szolgál számodra és egy idő után képes leszel a Feng Shui elveit akár szélesebb spektrumban is hasznosítani annak érdekében, hogy a jó energiaáramlat harmonizálhasson személyes ízléseddel és stílusoddal is!

 

Forrás: Ezoterikus.hu