Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

4 romantikus világítási ötlet a lakásunkban

Közzétéve: 2020. 06. 09.
Értékelés
Ez a cikk 24 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Otthonunk ideális helyszín lehet egy kis romantikához. Ha megteremtjük a megfelelő hangulatot, ha készítünk egy finom vacsorát, ha kibontunk egy üveg, minőségi vörös bort, ha rózsaszirmokat szórunk szét a padlón és a kedvesünk társaságában költjük el a vacsorát, közben hal zene szól és kellemesen beszélgetünk vacsora közben, akkor máris úgy érezhetjük magunkat, mint egy étteremben.

Talán még otthonosabban is, amennyiben az okos lámpák teszik otthonossá és hangulatossá a lakásunkat. Az okos lámpák megváltoztatják mindazt, amit a világításról gondolunk. Az okos telefonunk segítségével vezérelhetjük a világítás színét, színhőmérsékletét, mellette világítási képeket alkothatunk és hanggal is vezérelhetjük otthonunk fényeit.

  1. A vacsorakészítés és a jó hangulat megteremtése

Az okos lámpák már vacsorakészítés közben is segítenek jó hangulatba kerülni. A Philips Amaze Hue tompítható fehér LED fényét az okostelefonunk vagy a táblagépünk segítségével is vezérelhetjük. A lámpa meleg és hűvös megvilágítási lehetőséget is biztosít, így a vacsorakészítés alatt és vacsora közben is eltérő fénnyel kápráztathat el bennünket.

  1. A közösen elköltött vacsora

Vacsora közben jólesik kicsit beszélgetni a kedvesünkkel, a házastársunkkal, közben kortyolgatjuk a finom bort és természetesen isszuk minden szavát annak a személynek, akit életünk párjául választottunk. A szépen megterített asztal lehet az egyik fénypontja az étkezőnek, de egy okos lámpa még inkább fokozhatja ezt a romantikus hangulatot. A Philips Fair Hue LED modult tartalmazó függesztett lámpa, pihentető fehér fénye ideális egy kettesben elköltött vacsorához. Az okos lámpának változtatható a színhőmérséklete, stílusa pedig modern.

  1. A romantikus vacsora része a desszert

Forrás: Pinterest (Si G)

A romantikus vacsora elmaradhatatlan része, a desszert. Az édesség csak további endorfinhormonokat szabadít fel bennünk. Lehet ezt tovább fokozni? Természetesen, a Philips Hue-val minden lehetséges. A Philips Beyond RGB függeszték gondoskodik arról, hogy még a desszert ideje alatt is kitartson a jókedvünk. A lámpa fényszíne, színes RGB. A magas színhőmérséklet mellett, 16 millió fényszín kibocsátására is alkalmas.

  1. A romantika, vacsora után is töretlen

Forrás: Pinterest (pixFineArt)

Nem éppen romantikus dolog a romantikus vacsora utáni edénypakolászás és mosogatás, de még az is lehet, ha okos világítás is gondoskodik a kellemes hangulat megteremtéséről. A Philips Cher Hue függesztett okos lámpa LED modult tartalmaz és a változtatható színhőmérséklete még akkor is romantikus hangulatba sodorhat bennünket, amikor a vacsora utáni teendőinket látjuk el a konyhában, főként, ha ezt a kedvesünkkel közösen tesszük. Az okos függesztett lámpa meleg fehér fénye az esti pihenést is megtámogatja.