Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

8 + SOK spirituális ajándéktipp karácsonyra!

Közzétéve: 2018. 12. 07. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 163 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy közelednek az ünnepek, mindenkire rájön a vásárolhatnék. A legtökéletesebb ajándék utáni kutatás közben sokáig tanácstalanok maradhatunk azzal kapcsolatban, mit is ajándékozzunk és kinek, hisz mindenkinek teljesen különböző ízlése van.

A dilemmát megoldhatja, ha szimbolikus meglepetéseket választasz! Hidd el, az ajándékboltok kínálata igen széles ezen a téren is, biztosan megtalálod majd azt az egyet, mely annak a bizonyos embernek mosolyt csal az arcára!

1. Szobrocskák

Ha úgy döntesz, hogy valakinek szobrot ajándékozol, ez a lehetőségek egész tárát nyitja meg előtted. Vannak praktikus szobrok, pl. könyvtámasznak is használhatóak és melyek egyszerűen csak szépségük miatt értékesek. Az anyagok, a színek mind szimbolikus értékkel rendelkeznek, természetesen vannak vallási témájúak is, melyek közül a kis Jézus a jászolban igazi jokerötlet ilyenkor karácsonykor! No, persze a Feng Shui pénzcsináló kütyüi, a páros delfinek, mint szrelembevonzók szintén megoldást kínálhatnak.

2. Spirituális könyvek

A választék itt is végtelen, ezért mindenképpen mérd fel a terepet, mielőtt döntenél! Naptárak, pozitív gondolkodásra sarkalló irodalom, témába illő regény... többek közt a www.reggeli.hu Spirituális webáruházban!

3. Festmények

A piacon ma már igen sok lehetőség közül választhatsz, - a festmények terén is. Attól függően, hogy kinek és mennyiért, dönthetsz egy klasszikus, vagy akár egy modern, esetleg egy vallási témájú kép mellett! Vedd figyelembe azonban az illető személyiségét és a lakásának stílusát, a képek ugyanis lehetnek szépek, de megtörténhet, hogy te sem tudnál együtt lakni velük!

4. Ékszer

Az ékszer csodás spirituális ajándék lehet szeretteid számára, s bár a választék itt is óriási, gondolj bele a másik lelkivilágába és stílusába, mivel, ha sosem hord pl. ezüstöt, bármilyen szívhez szóló legyen is az a gyűrű, nem fogja hordani! HÁLA és BŐSÉG kristály karláncok a www.reggeli.hu Spirituális webáruházban!

5. Belső szökőkút

A szökőkutak sok kultúrában az állandóságot, az alapvető értékeket, a természetet szimbolizálják, a Feng Shuiban az újjáéledő energiát. Ma már árulnak mindenféle színben, formában, méretben, világítással, vagy anélkül is! Ha jól választasz örök otthoni dekorrá válik majd az illető számára! Kerüld azonban a giccses variációkat, lelombozó lehet!

6. Tál spirituális mintákkal

Aki nagyon vallásos, vagy csak érdeklődik a spiritualitás iránt, egy kedves virágedény, vagy akár maga a jelképes virág, ötletes ajándék lehet!7. Gyertyák

A gyertyák mindig is meghittséget, varázst és melegséget csempésztek az ünnepbe, ha más ötleted nincsen, egy különleges kézműves gyertya, esetleg egy illatgyertya, egy nagy méretű álló gyertya, esetleg gyertyatartó igazán kellemes meglepetés lehet!


8. Tarot kártyák

A választék itt is végtelen, ezért mindenképpen mérd fel a terepet, mielőtt döntenél!

 

A Két Ösvény Tarot felülír minden elképzelést az eddigi Tarot kártyákkal kapcsolatban - Kártya + Könyv + vetőabrosz... Magyar festőművész, magyar író, magyar kiadás. Made in Hungary :-)

 

Mindent fellelsz egy helyen: a www.reggeli.hu Spirituális webáruházban!


Forrás: Ezoterikus.hu