Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Milyen folyamatok jellemzik életünket egészen 2260-ig?

Közzétéve: 2019. 10. 24. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 217 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A maja naptár vége, világégés, földrobbanás, káosz, dráma, apokalipszis, meg egy halom vérbeli ostobaság, - de az dögivel! Szóval, hogy is alakul a következő cirka 250 év?

 

A következő leírást NEM MI ötlöttük ki, ám nagyon bízunk benne, hogy így lesz!

Az anyag forrása: spiritual2012.blogspot.com - plusz itt meg ott egy-két apróbb megjegyzéske...

Mi várható a jövőben?

2010-2040: a gyökeres átalakulás fő időszaka, mely döntő szerepet játszik majd hosszú távon. A főbb politikai/szociális ideálok ledöntésének, s újak megalkotásának ideje, fordulópont, a személyes és nemzeti értékek globalizációval szembeni fontosságának felismerése tekintetében. Az új
-    korszak
-    spiritualitás
-    földönkívüliek
-    környezettudatosság
kezdetének el- és felismerése, a jelenlegi politikai struktúrák és erők alapvető átgondolása. 2012 (volt) a következő évszázadok számára spirituális esemény, nem pedig egy fizikai. A civilizáció és a személyes élet transzformációjának fő időszaka.

2040-2060: a spiritualitás, az alternatív energiák és gyógymódok, illetve a földönkívüliek létének végleges elfogadása. Esetleges nagy hatású regionális konfliktus, néhány fontos klíma- és geológiai változás, a high-tech és a "zöld" életmód ötvözése, a tudomány és a spiritualitás egyesülése.

2090: egy újabb hosszú távú szociális transzformáció, igen hasonló a 2012-ig bekövetkezett gazdasági átalakulásokhoz, csak még inkább fókuszálva a high-tech, a genetika, a számítógép, az űr és a környezettudatosság témaköreire. Talán a harmadik gazdasági forradalom időszaka, egy új modern világ kialakulása, a tudomány és a civilizáció legfőbb időszaka a technológiai- és spirituális fejlődésnek köszönhetően. A szállítmányozás, az adattárolás, a teleportálás, az interakció új módjainak megjelenése.

2190: a világ erőinek egyensúlyra kerülése - a régi világerők, Amerika, vagy politika mind nem létezik már, - a nyugati világ bukása talán egy nagyobb háborúnak, vagy környezeti katasztrófának köszönhetően. Már nincsenek állami rendszerek, inkább csak kontinentális és ökonómiai uniók. A világ sokkal inkább tudományos-spirituális, liberális és személyes. Az emberi elme potenciálja jelentősen emelkedik a korábbi évek során végzett kutatásoknak és kísérleteknek köszönhetően, egy spirituális kibontakozás időszaka ez, talán a világbéke is megvalósul, - végre valahára.

2260: A szabad, zöld, egyenlő és békés világ ideájának megalkotása, korábbi gazdasági világ hanyatlása, a populációs és környezeti problémák időszakának vége. Az alapvető, demokratikus és ökonómiai értékek megfogalmazása, új filozófiák megjelenésének kezdete.Legyen különleges naplód, ami tartalmazza
 
a 10 milliószoros napokat is további instrukciókkal!

Ajánlás: „Aki hisz a lélek csodájában, az őszinteség fontosságában, annak megjönnek az eredmények. Ha készen álltok arra, hogy pozitív változás álljon be az életetekbe, akkor készüljetek rá a kalendárium segítségével is.” (Gubás Gabi, Farkasházy Réka - színésznők)


Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Forrás: Ezoterikus.hu