Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Miért népszerűbb a másik, mint én?

Közzétéve: 2019. 10. 29. Írta: Szûr Krisztina Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 212 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi van benne, ami bennem nincs? Sokan kesergünk ezen, s hiába keressük a megoldást arra, miért rajongják körül egyes embertársainkat. A karizmatikus lények általában nem szépek, de érdekesek.

Árad belőlük valami, amire felkapjuk a fejünket. Ilyen Barbra Streisand, aki undok és gátlásos egyszerre. Bette Midler duci is, mégis bővelkedik szeretőkben. Vagy a férfiszépségeket lepipáló Harrison Ford vagy Antonio Banderas - hatnak ránk. A karizma persze veleszületett, de tanulható is.
   
I. Tanulható jegyek:

1. HANGSZÍN

Színészeknél a Voice Training tantárgy. Sok hollywoodi „orgánum” tanórákon talált rá csáberejére. Sajnos, főleg a nők hajlamosak sipítozni. Zavarukban t.i. magasabb hangfekvésben beszélnek, mint normális lenne. Idegennyelvek használatakor szintén megfigyelhető ez a jelenség. Ne csüggedjen, felnőttkorban is át lehet szokni más hangmélységre. Próbálja kiküszöbölni a zavaró körülményeket, vegyen mély levegőt és legyen mindig felkészült.

2. MOSOLY

A szétnyíló ajkak közül kivillanó hibátlan fogsor őszinteséget sugároz. Szemünk önkéntelenül megtelik ragyogással. Mivel szimpátiát keltünk, barmiféle akaratunkat hamarabb keresztül tudjuk vinni. A mísz, rosszkedvű embereket butának, megbízhatatlannak tartja az emberek 85%-a!! Gyakoroljon nyugodtan tükör előtt. Persze, a mosoly nem grimaszt vagy idétlen vigyorgást jelent - inkább egy kis napsugarat a szájunk szegletében.

3. TARTÁS

A pozitív kisugárzás alapfeltétele az egyenes, büszke tartás. A roggyant, ijedten felfelé pislogó ember nem lehet karizmatikus. Hiszen a karizma besugározza a környezetet! Figyeljen kicsit jobban oda tartására. Reggelente végezzen nyújtózkodó mozdulatokat: pld. mintha magasan lévő gyümölcsöt akarna szedni. Álljon egy lábra, a másikat behajlítva helyezze oldalról a térdre és nyújtsa ki karjait, a fej felett összekulcsolva. Csukja be a szemét és képzelje el, hogy az égig nő.

4. PILLANTÁS

Sajnos hektikus világunkban a pillantást már nem kontaktusfelvételre használjuk. Az ellustult szemizom lanyhul, látáshiba alakul ki. Hideg, élettelen szemek merednek ránk mindenhonnan. Jelentésük: hát csak közelebb ne gyere! Egy pislantás, egy elkapott tekintet, egy sunyi félrerebbenő szempilla - és lebuktunk. Tanuljunk meg bánni a szemünkkel. Ne ijedezzünk, de ne is meredjünk mereven valamire. Vállaljuk nézésünk irányát!

5. KÉZMOZDULATOK

Ismeretes, hogy a testbeszéd legalább olyan fontos, mint a szavak. Sőt, a legügyesebb  hazugságba is belesülünk, ha  gesztusaink ellentmondanak. Habár a gesztikulálás nem univerzális, bizony kultúrától és családoktól erősen függ, egyes mozdulatok pontosan elmondják az illető lelkiállapotát és jellemét egyaránt. Negatív a lenéző vállpaskolás, az iskolás mutatóujj és a széles, ideges gesztusok, ruhabirizgálás. Pozitív az egyik kézzel végzett finom csuklómozdulat, a szolíd testi kontaktus tenyérrel. Kérdezzen rá barátainál, mi zavarja őket, s ennek megfelelően próbálja megváltoztatni kézmozdulatait.

II. Veleszületett csábítás

1. Szabálytalanság

Tesztekből kiderült, hogy a szabálytalan arcok sokkal jobban vonzanak, mint a klasszikus ideálnak megfelelők. Ha nem túl elnagyolt egy arc, az apróbb hibák (szemtengelyferdülés, görbe orr) kifejezetten erotizálnak. A harmonikus arcokat unalmasnak, ijesztően kiszámíthatónak találjuk. Hiába kedvesek, nincs bennük meg az a valami, ami miatt oda kéne figyelnünk. Claudia Schiffer unalmas, Linda Evangelista túl a negyvenen is hódító. Ugyanez vonatkozik az életvitelre. A bohém lakás és művészlélek sokkal hódítóbb, mint a számító, márvánnyal berendezett otthonú manager.

2. Energiaáramlás

Némely színésztől kéjesen megborzongunk, van aki férfiszépség, mégsem hat ránk. A belül lobogó tűz kívülről érződik. Aki azt teszi, amihez kedve van és belső energiáit nem egyénisége elnyomására használja, az szinte sugároz. Másnaposan, borostásan is valakik. Az önfejű, maga útját járó hősök ideje nem járt le! Ha két végről égetik is a gyertyát, jótékonyan hatnak a környezetre.

3. Öröm

Az örömérzés szoros kapcsolatban áll az erotikával. Egy sótlan ember aligha alakít jól az ágyyban sem. Ezért a vérbő, dinamikus, tüzes szemű emberek a kelendőbbek, akiken látszik, hogy örülnek az életnek. Teszteken kísérleti személyeket, akik éppen erotikus hangulatban voltak, kedvetlen jelentkezőkkel felváltva sétáltattak el a bizottság előtt, s kiderült, távolról ki lehet szúrni a magukat erotikusnak érző egyéneket.

4. Büszkeség

A távolságtartó, enyhén hideg magatartás figyelemfelkeltő, vadászatra ingerel. A spanyol nők sikere ebben rejlik, hiszen nem nyerhetőek meg egykönnyen. A túlzásba nem vitt Carmen-effektus biztos eszköz. A túl toleráns, hamar meggyőzhető emberek nem hívják fel magukra a figyelmet. Soha nem szabad akaratunk ellenére cselekednünk, s meg kell tanulni nemet mondani is.

5. Hormonok

Aki élvezi az életet és szereti a természetességet, több pheromont termel. Aki pedig többet termel, akár egész előadótermek hallgatóit képes felizgatni. Sokszor ez az észrevétlen illat az, amire felkapjuk a fejünket egy buja nő vagy dögös férfi terembe léptekor. Ha székeket kissé pheromonnal kentek be, azokat csalhatatlan érzékkel hamarabb elfoglalták az emberek. Ne higgyük, hogy eltávolodtunk a természettől és állatvilágtól - ne nyomjuk el intim illatainkat kölnivel.

6. Kiszámíthatatlanság

Miért az örök kaotikus, elkéső, kiszámíthatatlan embereket szeretjük? Hiszen látjuk hibáikat, mégsem tetszenek a megbízható, hűséges, becsületes lények. Csalhatatlan érzékkel „beválaszt” a legtöbb ember, s rabja lesz az állandó káoszban élő, veszélyes szeretőnek. A megbízhatóság, kiszámíthatóság megöli a kéjt. Ha nem is válhat mindenki kaotikussá, néha egy-egy váratlan tett vagy válasz felkorbácsolja a szenvedélyt.

A végkövetkeztetés az, hogy próbáljuk magunkat adni, legyünk autentikusak, lendületesek. Próbáljunk néha elvonatkoztatni a helyzetektől, s vegyük humorosra a figurát. Ha ismerjük. mi a hibánk, s változtatni tudunk rajta, gyakoroljuk be a helyes viselkedést tükör előtt. 
Forrás: Ezoterikus.hu