Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Tényleg működik a gondolat teremtő ereje?

Közzétéve: 2020. 09. 07. Írta: forrás: Medipress Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 16 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oly sokszor hangzik el ez a megjegyzés, hogy vannak, akik elkezdik komolyan venni, és felhasználják céljaikhoz, de akadnak, akik még inkább kétségbe esnek, és csak egyre több kárt okoznak maguknak.

 
De hogyan működik a gondolat teremtő ereje a munkahelyen?

A British Columbia Egyetem kutatása szerint, azok az emberek, akik túl sokat aggódnak amiatt, hogy a munkahelyükön visszautasításban vagy kiközösítésben lesz részük, a végén saját magukra hozzák a bajt.

Az Organizational Behavior and Human Decision Processes című lapban megjelent tanulmányból kiderül, hogy a paranoia sokakat oda vezethet, hogy a végén valóra válnak félelmeik. Amint azt a kutatásban részt vevő Karl Aquino kifejtette, az, hogy az ember kíváncsi rá, milyennek látják a többiek, teljesen természetes dolog, főleg egy munkahelyen, ahol a versenyhelyzetben egyáltalán nem mindegy, ki hol áll. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy mindig a pozitív dolgokra koncentráljunk, a negatívakat próbáljuk meg figyelmen kívül hagyni, és inkább kedvességgel viszonozzuk az intrikákat.

A szakemberek három különféle kísérleti helyzetben figyelték meg az alanyokat, és mindegyikből az derült ki, hogy aki hajlamosabb mindig a negatív jeleket figyelni, azokat előbb-utóbb tényleg negatívan ítélik meg a többiek.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás