Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Tényleg működik a gondolat teremtő ereje?

Közzétéve: 2019. 09. 09. Írta: forrás: Medipress Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Oly sokszor hangzik el ez a megjegyzés, hogy vannak, akik elkezdik komolyan venni, és felhasználják céljaikhoz, de akadnak, akik még inkább kétségbe esnek, és csak egyre több kárt okoznak maguknak.

De hogyan működik a gondolat teremtő ereje a munkahelyen?

A British Columbia Egyetem kutatása szerint, azok az emberek, akik túl sokat aggódnak amiatt, hogy a munkahelyükön visszautasításban vagy kiközösítésben lesz részük, a végén saját magukra hozzák a bajt.

Az Organizational Behavior and Human Decision Processes című lapban megjelent tanulmányból kiderül, hogy a paranoia sokakat oda vezethet, hogy a végén valóra válnak félelmeik. Amint azt a kutatásban részt vevő Karl Aquino kifejtette, az, hogy az ember kíváncsi rá, milyennek látják a többiek, teljesen természetes dolog, főleg egy munkahelyen, ahol a versenyhelyzetben egyáltalán nem mindegy, ki hol áll. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy mindig a pozitív dolgokra koncentráljunk, a negatívakat próbáljuk meg figyelmen kívül hagyni, és inkább kedvességgel viszonozzuk az intrikákat.

A szakemberek három különféle kísérleti helyzetben figyelték meg az alanyokat, és mindegyikből az derült ki, hogy aki hajlamosabb mindig a negatív jeleket figyelni, azokat előbb-utóbb tényleg negatívan ítélik meg a többiek.
Forrás: Ezoterikus.hu