Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

8 fogós kérdés, mielőtt az iskolába járás mellett döntesz!

Közzétéve: 2020. 08. 16. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 38 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizony, nem csak a 18 éven aluliak járnak suliba, hanem 30 és 40 éves kor felett is sokan döntenek valamilyen képzés mellett. Ezek a kérdések felnőtteknek, suliba visszavágyóknak szólnak.

 
1. Miért gondolkodsz azon, hogy visszatérj az iskolába?

Talán, mert a továbbtanulás jobb karrierlehetőségeket kínál neked, ilyenformán esetleg jobb fizetést is? Unatkozol, vagy egyszerűen csak új kihívásokra vágysz? Szeretnéd végre megvalósítani az álmodat és olyan munkát végezni, amilyenre mindig is vágytál?

2. Mit akarsz pontosan elérni?

Mi az, amit valójában remélsz az iskolától? Ha már van egy végzettséged, csak szeretnéd magasabb fokra vinni tudásodat, esetleg jó lenne specializálódni, gondolkodj el rajta, hogy mire is vágysz pontosan!

3. Képes leszel finanszírozni az iskolát?

A továbbtanulás igen borsos áru is tud lenni, ha pénzügyi támogatásra lesz szükséged, akkor érdeklődj már idejében a lehetőségeidről!

4. Kínál a munkahelyed támogatást továbbképzésre?

Sok munkáltató érdekében áll, ha továbbképzed magad. Tájékozódj a lehetőségekről és próbálj meg először a kínált képzések közül választani! Így biztosan olyan mellett döntesz, mellyel a jövőbeli munkahelyed is biztosítva lesz!

5. Megengedheted magadnak, hogy ne tanulj tovább?

A továbbtanulásba való befektetés a legokosabb dolog, amit tehetsz! Minden képesítés továbbfokozza az esélyt, hogy megtaláld a megfelelő állást a megfelelő fizetésért!

6. Ez a megfelelő pillanat az életedben?

Az életben különböző dolgoknak van meg az ideje. A családod, a gyermekeid, a háziállataid, vagy a szerelmed is támogatja a tanulásodat? Képes vagy kezelni a stresszt? Képes vagy a tanulás mellett is elegendő időt szánni az életedben fontos dolgokra?

7. A megfelelő iskola a közelben található?

A célnak lehet, hogy több iskola is megfelel. Próbálj meg olyat választani közülük, mely könnyen elérhető számodra! Vannak internetes továbbképzési lehetőségek is!

8. Megkapod az ideális támogatást, amire szükséged van?

Melletted áll valaki, aki támogat a továbbtanulási vágyaidban? Ha gyermeked van, van valaki, aki vigyáz majd rá, vagy elhozza az iskolából, ha arra lenne szükség? Ha frissen kaptál egy állást, elfogadja a munkáltatód, hogy olykor iskola miatt kihagysz egy-egy napot?

Nos, a kérdések életszerűek, s mielőtt döntenél, gondold át a lehetőségeidet. Nem lebeszélünk a tanulásról, csupán azt javasoljuk, dönts okosan, válassz jót és jó helyen úgy, hogy azt ne kelljen megbánnod!
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás