Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A 10 legmisztikusabb kristály - kiket védenek?

Közzétéve: 2020. 05. 29. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 35 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon hány féle-fajta kristály, szerencsekő és amulett létezik? Melyiket mikortól használják? Kiknek ajánlják? Vajon kiemelhető-e a hatalmas tömegből mindössze 10 kristály, mint szerencsehozó?

 

Valljuk be őszintén, nem! Minden amulett, kristály, vagy egyéb szerencsehozó tárgy elsősorban emberfüggő. Annak segít, aki hitet lel benne. Valójában mindegy, hogy milyen "segédeszközben" találod meg titkos támogatódat, a lényeg, hogy képes legyél hinni benne.

Számos külföldi oldalt átböngésztünk, mert kíváncsiak voltunk, hol és mely köveket tartják prioritásban. Statisztikánk alapján a következő 10 kristályt emlegették mások a leggyakrabban, Te mit gondolsz? Neked melyik vált már be?

Agate kristály - farmerek, kertészek, védőköve

Jó szerencsét aktiváló kő, segíti a meditációt, véd a balesetek és mindenfajta veszélyek ellen. A júniusban született emberek erősítő köve. A középkorban lázcsökkentés, szomjúságcsillapítás, illetve kígyó- és skorpiómarás elleni védelemként használták. Az ókori rómaiak hite szerint az agate gyűrűként való viselete spirituális segítséget hoz számukra az Istenektől. Az idő előre haladtával a földművelők szerencsét hozó talizmánja lett, mely állítólag bármely kopár területből termőföldet képes varázsolni.

Ametiszt - vadászok, üzletemberek, sportolók, szerelmesek, matrózok kristálya

A legenda szerint az ametiszt uralkodik az irigy gondolatok felett, segít a vadászoknak elfogni a vadakat és az üzletvezetők, üzletemberek képességeit is erősíti pénzügyi döntések során. Különösen jó szerencsét hoz a februárban születettek számára. Ha kézbe fogjuk, vagy a 3. szem csakránkra helyezzük, spirituális és pszichikus fejlődésen mehetünk keresztül. Kiváló meditációs kő, mely véd a negativitások ellen, különösen, ha selyem tasakban, vagy ezüstszálon viseljük. Gyűrűként a bal kéz középső ujján védi a vadászokat, a matrózokat és a katonákat is. Kupidót is ezen kő áldását kéri az igaz szerelem felfedezéséhez.


Egészségügyi gond? Lelki probléma? Elakadások és érthetetlen gátak akadályoznak a fejlődésben és a továbblépésben?

HARCOLJ ELLENE!

 

AZONNALI SEGÍTSÉGET ÉS ENYÜLÉST

 

AD A KRISTÁLYHARMONIZÁCIÓ KÖNYV,

 

A LEGKÜLÖNFÉLÉBB PROBLÉMÁKRA!

 

RENDELD MEG A KÖNYVET MOST!

 

KATT IDE VAGY A KÉPRE!

 




Akvamarin - matrózok, halászok, búvárok, szerelmesek kristálya

Maga az elnevezés a latin "aqua marina", vagyis "tengervíz" szóból ered. Általában Brazíliában lelhető fel ez a kő, melyet ősidők óta a tengeri Istenek köveként tartanak számon. A legenda szerint védelmet nyújt a viharok ellen. Szerencsés kő a márciusban, októberben születettek számára.

Vérkő - farmerek, katonák kristálya

Különösen szerencsés talizmán a harcba induló katonák számára, melyet már az ősi egyiptomiaknál is a férfiaknak adtak, kurázsijuk növelésére. Indiában a korai civilizációkban a vérkövet vízbe áztatva a vérzés csillapítására használták.

Tigrisszem – szerencsejátékosok támogatója

Indiában mindenki tudja, hogy, ha tigrisszemet hordunk magunknál, akkor a szerencse sosem hagy el bennünket. A szerencsejátékosok körében ezért igen kedvelt szerencsét hozó talizmán. Ezen követ viselve eltaszítod a negatív természetfeletti erőket, véd a pénzügyi romba dőlés, a krónikus betegségek, az asztma ellen is.

Smaragd - matrózok, halászok, várandós kismamák, utazók segítője

A békét, a szeretetet, az örök életet jelképezi, melyet viselve erősödik a szerelmünk, az intelligenciánk, a népszerűségünk és a szónoki képességeink is. Már az ősi egyiptomi kismamák is védelmező talizmánként viselték a smaragdot. Gyűrűként hordva véd a mérgezések ellen, erősíti a memóriánkat, óv a démoni megszállások ellen és elősegíti a szerelmi sikereket is. Utazók, ha viselik, jó szerencse jár majd velük, s állítólag még a tenger hullámait is megnyugtatja majd.

Gránát – utazók védőköve

A gránát az utazók védelmező köve, egyik jótékony hatása, hogy segít, hogy szerelmünk egészségesen és gyorsan hazatérjen hozzánk. Ha oroszlán jelképet vésnek rá, az a sikert, a  egészséget és a védelmet is biztosítja majd különböző utazásaink során.

Jádekő – szerencsejátékosok kristálya

A bölcsesség szimbóluma, mely jang energiával rendelkezik. Komoly szerencsejátékosok igazi talizmánként tartják számon a szerencsét hozó jádekövet. Bár néhány asztrológus úgy véli, hogy a jádekő rossz szerencsét hozhat a Nyilas és az Ikrek jegyűek számára, mégis az egész világon szerencsés kőként tartják számon.

A jádekő szorosan összefonódik a kínai gyógyítás és áldás Istenségével, a Kuan Yinnel. Megakadályozza a rémálmok, a betegségek kialakulását és meghosszabbítja az életet is. Egy jádepillangó jó szerencsét hoz, míg egy jáde szobor a kertben, vagy az ablakban fényt hoz életünkbe, illetve segít megoldani a problémákat is.

Türkiz - barátok, üzlettársak, rádiósok, tévések, lovasok szerencseköve

A történelem során a türkiz mindig is a barátság szimbóluma volt, még ahhoz is elég erős, hogy ellenségeket barátokká alakítson át. Fontos talizmánja a lovasoknak, mivel segít megszelídíteni a vadon élő állatokat lovat és véd a balesetek ellen.

 

Forrás: Ezoterikus.hu