Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mennyire módosítja a tudatot a Facebook?

Közzétéve: 2018. 03. 09. Írta: forrás: Medipress
Értékelés
Ez a cikk 381 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az emberek különböző okokból, többek között a pozitív érzelmi tapasztalatok átélésére és újra-átélésére használják a Facebookhoz hasonló közösségi oldalakat...

 
- olvasható a Cyberpsychology, Behaviour, and Social Networking című szaklapban.

A tudósok egy csoport önkéntes fizikai és pszichológiai reakcióinak (légzésszám, agyműködés, pupillamozgás) összevetésével határozták meg a kutatásban részt vevők pszichofiziológiai állapotát, miközben a csoport tagjai feszült vagy nyugodt idegállapotban voltak, illetve Facebook oldalukat látogatták meg. Az eredmények szerint a nyugodt és stresszes válaszreakciók jelentősen különböztek a Facebook oldal megtekintésekor jelentkező reakcióktól.

A kutatás részletes leírása a "Mi a Facebook sikerének titka? A pszichofiziológiai mérések szerint a közösségi oldal használata közben más tudatállapotba kerülhetünk" című cikkben került publikálásra