Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Nostradamus, Obama, és a nagy kamu 2012-ről

Közzétéve: 2012. 02. 10. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 2293 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Nostradamus megint tarol... csak írd be az internetes keresőbe: Obama, Antikrisztus, vagy 2012 - és biztosítunk, hogy masszív számú találatból csemegézhetsz!
Az interneten számos banális, félrevezető, de néhány veszélyes pletyka is terjeng Nostradamussal, Barack Obamával, az Antikrisztus III.-mal és a 2012-es világvégével kapcsolatban. A teóriák vitathatatlanul butaságok, viszont veszélyesek is, ha számításba vesszük, hogy hány félreinformált ember tett már meg sok fura teória érdekében számos romboló cselekedetet. Vannak már szédítően borzongató videók is a youtube-on erről, illetve "Osama Obama" rímek, mivel egyesek "tudják", hogy Obama az Antikrisztus maga. Ha összeolvassuk Obamát és Busht, akkor máris megkapjuk a "Mabus" kifejezést, mely néhány önjelölt szakértő szerint a XVI. századbeli Nostradamushoz vezet vissza, aki szerint ez lesz a III. Antikrisztus. (Pau Nay Oloron - Napóleon és Hister- Hitler után).

Most már csak az nem világos, hogy miért épp Obama az Antikrisztus, s miért nem lehet az pl. George W. Bush? Vagy akár Osama bin Laden? Akkor is megkapjuk ugyanis a "Mabus" kifejezést, ha Bush és Osama nevét kombináljuk. Bár igaz, hogy George W. Bush, vagy Osama bin Laden nem él Chicagóban, mint Barack Obama, ráadásul Chicago irányítószáma 60606, - mely a nullák nélkül az ördög számára, vagyis 666-ra utal.

A teória egyetlen hibája már csak az, hogy Nostradamus sosem mondta, hogy Mr. Mabus lesz az Antikrisztus. Õ csupán arról írt, hogy Mabus meghal majd és egy borzalmas emberi és állati katasztrófa következik be.

Érdekes lábjegyzet viszont, hogy Mississippi egykori kormányzója, Ray Mabus, aki Clinton ideje alatt Szaud-Arábia nagyköveteként dolgozott, most Obama tanácsadója a közép-keleti ügyeket illetően. Ez persze a Nostradamus hívőknek további spekulációra ad okot. Mégpedig: Obama valószínűleg egy nagy katasztrófát tervez a Közép-Keleten, mely a III. világháborút is kirobbanthatja.

Viszont továbbra is érdekes tény, hogy Nostradamus nem mesél arról, hogy rossz dolgok fognak történni, ha Obama a Fehér Házba kerül. Barack Obama ugyebár az első fekete bőrű elnök a Fehér Házban. A Men in Black című film és a földön kívüliek elmélete kizárt az egész feltevésben ellenben azzal az elgondolással, hogy a fekete a Sátán színe, a fehér pedig a mennyországé, - ergo a Sátán bekerült a mennyországba és egészen 2012-ig lesz ott. Ki mondta, hogy a világ vége lesz 2012-ben? Nostradamus szintén.

Az egyetlen gond ezzel a teóriával, hogy a 90-es években mindenhol olvashattuk, hogy 1999-ben véget ér a világ Nostradamus szerint, mikor is a mennyből egy nagy és rettenetes Király száll majd le. Ned Halley 1999-ben publikált műve alapján a Nostradamus próféciának nem feltétlenül kell lennie egy háborús, vagy más világkatasztrófának, lehet egy új vírus is, esetleg Kína gazdasági erejének fellendülése…

Természetesen sok rossz dolog történt a világban, de történt valami apokaliptikus, valóban borzalmas esemény? Kínában, vagy akár 1999-ben? Nem. Miért nem? Mivel Nostradamus nem 1999-ben, vagy 2012-ben látott rossz dolgokat történni, hanem 3797-ben.

Látta egyáltalán Nostradamus, hogy 2011. szeptember 11-én egy borzalmas esemény következik majd be? Nem. A híres "Istenek városa", "két testvért kettészakít a káosz", "a nagy város leég" rigmusok mind egy egyetemistától származnak, Neil Marshalltól, aki csupán azt akarta demonstrálni, hogy annyiféleképpen lehet Nostradamus szavait interpretálni, ahány elemző a világon van.

Megjósolta például Nostradamus Barack Obama, az első fekete elnök megválasztását? Professzor Eugene Randell rendelkezik néhány egyedi Nostradamus írással, melyek között felfedezett olyan említéseket, mint pl. "az erőt egy sötét valaki kezébe adják, valakinek, aki szolgasorból származik." Ezt a sort persze sokszor idézik az interneten, csak azt felejtik megemlíteni, hogy a cikk a világ legjobb szatirikus lapjában jelent meg a "The Daily Squib"-ban. Professzor Eugene Randell nem is létezik és a fent említett írás létezése bizonyítatlan.
Forrás: Ezoterikus.hu