Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

A világ misztikus helyei VIII. - Gabonakörök

Közzétéve: 2021. 01. 24. Írta: Zsófi & Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 41 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valaki, vagy valami hatalmas kiterjedésű gabonaköröket varázsolt a világ különböző tájain. A legtöbbjük jelentős területet foglal el, és valamennyiről elmondható, hogy igen nagy precizitásra vall a kivitelezésük és tervezésük egyaránt.

 

De mi is történik itt?

A gabonakörök vitathatatlanul a világ legjelentősebb misztikumai közé sorolandóak. Lehet, hogy földön kívüliek keze van a dologban, hisz senki nem tudja, ki alkotta ezeket a remekműveket? Talán az ufók így próbálnak velünk kommunikálni? Az egész fenomén megmagyarázhatatlan és egyben megoldhatatlan rejtély az emberiség számára, - mind a mai napig.

Az utóbbi években leginkább Anglia területén jelentek meg gabonakörök, melyek formája tökéletességgel érthetetlen számunkra.

A 70-es években jellemzően egyszerűbb, több méter átmérőjű körök keletkeztek, ezek a formák a 90-es évekig egyre bonyolultabb alakzatokat vettek fel, míg mára már nem csak a körtől eltérő geometriai formák készülnek, hanem komplex képek, - már-már műalkotások, - amelyek a monitorhoz hasonlóan pixelekből állnak, és repülőből nézve fényképhez hasonlítanak.

Az egyik ilyen a kolibri madár formája, mely 300 láb hosszú egészen pontosan. De ugyan kinek jutna eszébe egy 300 láb hosszú madarat alkotni egy búzamező közepébe? És, ha már az eszébe jut, hogyan képes ilyen gyorsan kivitelezni anélkül, hogy bárki is észrevegye? Viszont van olyan forma is, mely naprendszerünket mutatta 2010. december 21-én.

Sokak felételezik, hogy a földön kívüliek üzenni próbálnak nekünk valamit a maya kalendáriumban megjósolt világvégével kapcsolatban. A földön kívüliek ismernék a maya kalendáriumot? Tényleg történik majd valami 2012-ben? Igen közel Wiltshire városához található még egy bizarr gabonakör, mely a pi 10 első számát jelképezi. Valakinek biztosan oka volt, hogy ilyen képletet véssen Földünkre, de a kutatók továbbra is csak azt a tényt osztják a többi emberrel egyetemben, hogy a körök igen izgalmasak és rejtélyesek mindannyiunk számára! Tény, ami tény, az utóbbi időben egyre bonyolultabb és komplexebb ábrákat kapunk feladatul és mi még az elsőket sem tudtuk megoldani...
 

 

Mégis lenne magyarázat?

Valójában szinte teljesen kizárható, hogy bármilyen természetfeletti erő hozná létre ezeket az alakzatokat.

Számos csapat beismerte tettét, köztük volt olyan is, mely 20 éven át készített ilyen köröket és nagyszerűen mulattak azon, hogy a kor tudósai mi mindent magyaráznak bele az eredménybe. Ezen személyek vállalják azonosságukat.

És íme egy "lebuktató" videó, miként is készül:

 

 

Akik nem tagadják tettüket, azok leginkább azért készítettek formákat, hogy szórakozzanak, mások azért, hogy hátha idegen civilizációk létezését tudnák ezzel bizonyítani, hisz az idegenek láthatják felülről a képeket, s talán leszállnak bolygónkra.

A csoportok között elég hamar, és elég jelentős versengés indult, ki alkot különlegesebbet, nagyobbat, látványosabbat, így évről-évre egyre bonyolultabb és összetettebb formák keletkeztek és keletkeznek ma is.

Forrás: Ezoterikus.hu