Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Milyen kutya illik hozzád?

Közzétéve: 2018. 01. 08. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 337 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeretnél egy négylábú társat, de még nem tudod pontosan, hogy melyik fajta illik is hozzád a leginkább? Ne csak a nagysága, az ára, vagy az aktuális népszerűsége alapján dönts! Inkább...

Most megtudhatod a választ, csupán meg kell határoznod, hogy mi az az egy vagy két szavas meghatározás, amit leginkább a kutyádhoz szeretnél társítani!
   
Az ideális kutya számodra:

1. Klasszikus

A megfelelő kutya számodra egy si-cu (shih tzu), mert igen jól nevelt, játékos és csöndes. Emellett sok odafigyelést igényel! De választhatsz spiccet vagy egy tündéri máltai selyem kutyust!

2. Különleges

A megfelelő kutya számodra egy dalmata, mivel igen energikus, tisztelettudó és meglehetősen stílusos. Emellett a kutya egy kicsit neked is különlegesnek kell lenned!

3. Nagy és szőrös

A megfelelő kutya számodra egy husky, egy bernáthegyi vagy akár egy bobtail, mivel a nagy test ellenére is igen mozgékonyak, szabadlelkűek és tökéletesek, - különösen, ha ölelgetni van kedved egy nagy szőrös jószágot.

4. Játékos és örökmozgó

A megfelelő kutya számodra egy uszkár, egy vizsla vagy valamilyen kisebb termetű pásztorkutya, például a tündéri puli, mivel igen életrevalóak, okosak és jóindulatú.ak Mellettük nem sok időd lesz a pihenésre! Játékra és gazdiszeretetre termettek.

5. Jó természetű

A megfelelő kutya számodra egy beagle, mert igen barátságos, kevés gondoskodást igényel és elég kicsi is. Türelmes és mértéktartó, tudja, hol a határ. Ha nagyibb méretet keresel, akkor válassz labradort vagy Golden retrievert, nem fogsz csalódni.

6. Vicces

A megfelelő kutya számodra egy tacskó, esetleg egy chihuahua (csivava), mert igazi kis bohócok, szeretik a társaságot és megbízhatóak, mindenféle téren.

7. Kicsi és csinos

A megfelelő kutya számodra egy yorkshire terrier, mivel nagyon életteli, édes és könnyű hordozni magaddal.

Emellett ne feledd, hogy egy keverék kutyus is tündéri lehet. Ha nem vezérelv a "drága" kutya, keress fel egy menhelyet, hisz rengeteg négylábú vár új gazdira!
Forrás: Ezoterikus.hu