Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hogyan legyünk gazdagok és elégedettek? Nyisd meg, ami zárva van!

Közzétéve: 2020. 12. 25. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 25 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy ősi ezoterikus technika alkalmazásának segítségével nem lehetetlen elérni az anyagi gazdagságot. Most elárulunk egy régi, titkos trükköt, mellyel elérhetjük a várva várt anyagi gyarapodást.

 
A pénz, a gazdagság, a vagyon - sokunk mantrái az életben. Bár a pénz alapvető szükséglet mindannyiunk számára, talán mégis hibás elgondolás, hogy mindenki számára boldogságot és elégedettséget hoz.

Materiális világunkban viszont valóban minden a pénzen alapszik. Az emberek 90%-a egész életében azon igyekszik, azért tanul és küzd, hogy pénzt kereshessen, - nem is kétséges tehát, hogy ez az emberiség egyik alapszükséglete is egyben. A kemény munka ellenére mindenki találkozott már a szegénység fogalmával, még akkor is, ha a mai társadalom ítélete úgyis hangzik: "ha nincs kemény munka = nincs pénz sem". Pedig a kemény munka ellenére előfordulhat, hogy valaki mégsem keres elég pénzt saját maga és családja számára, nem igaz?

A társadalom tulajdonképpen arra épül, hogy pénzt keresünk, pénzt adunk mindenért és végtére is mi segítjük elő a világ pénzügyi körforgását. Viszont sajnos a háborúk is a pénzről szólnak és a terroristák, a maffiózók titkos harca is. Fontos ezért megemlíteni, hogy az ezoterikus gazdagság csalogató technikák nem mindenki számára hasznosak, sőt egyesek közülük igenis személyre szólóak.

Ezoterikus szempontból 7 csakránk létezik, vagyis energia központunk a fizikai testünkben, melyek bizonyos cselekedetekért felelősek.

A korona csakra, más néven, Sahasrara felelős a gazdagságunkért. A testünkben mindig van egy csakra, mely kiemelkedő teljesítménnyel bír. Ha ez a vishuddi, vagyis a torok csakránk, akkor valószínű kiváló szónokká, énekessé, vagy akár igazmondóvá válhatunk. Ha viszont a korona csakránk aktív, akkor valószínű, hogy áldva leszünk a gazdagság, a siker és a hírnév szerencséjével. Néhány spirituális guru képes aktiválni akár saját maga számára is ezt a csakrát, főleg annak érdekében, hogy átadhassa tudását mások számára. Ez lehet az oka annak is, hogy miért találunk néhány igen gazdag gurut a világon. Ez az egyik olyan csakra, melyet a legnehezebben aktiválhatunk, bár vannak, akik eleve úgy születnek, hogy az már aktív bennük. A történelem egyik példája Gautama Buddha, aki hercegnek született és csak később döntött úgy, hogy feladja királyságát az igazság keresése érdekében.

Hogyan aktiváljuk a korona csakrát?

A három technika közül a pranayama a leggyorsabb módja az aktiválásnak, viszont igen titkos trükk is, melynek nyitja nem adatott mindenki számára, csakis azok ismerik, akik már néhány spirituális szintet elértek korábban.

A második mód a meditáció, mely állandó gyakorlást kíván és a rendszeresség lassacskán meghozza az eredményt, aktiválódik a csakra. A pranayama nélkül viszont nehéz eljutni a meditáció olyan fokára, amikor teljesen gondolatok nélkül vagyunk képesek létezni, így elérve az áhított aktiválásra kész szintet. A legelterjedtebb technika az "AUM" (omm) mantra ismételgetése, mely stimulálja a korona csakránkat és aktiválja is azt.

A harmadik mód az ember hitében rejlik, vagyis, hogy hiszünk Isten vagy a láthatatlan segítőnk jóságában, s abban, hogy fair játékot játszik velünk: ez a legegyszerűbb, viszont a leglassúbb módja is az aktiválásnak. A korona csakra aktiválása egyébként nem túl bonyolult dolog, sőt, természetes emberi készség.

A hálaérzet

A hála szintén stimulálja a koronacsakránkat, univerzális értelmezésben a pénz direkt kapcsolatban áll a hálaérzettel. Minél hálásabb valaki, annál gazdagabb és híresebb lesz, - ez egy elfeledett tulajdonság manapság, főleg, hogy sokszor mindent biztosra veszünk és elfelejtjük a világban rejlő igazságot. Azt, hogy életünk függ a körülöttünk zajló nagy egésztől is, sőt, minden tettünk és lépésünk visszajelez majd ránk a világból. A "köszönöm" szó például kifejezi a hálát, használjuk minél gyakrabban! Ha sírva fakadunk mélyen átérezve kárunkat és bánatunkat, akkor tudjunk azért is hálásnak lenni, ami megadatott számunkra! Ha gyakrabban gyakoroljuk a hálát, a vagyon kapuja is hamarabb megnyílik majd előttünk!
Forrás: Ezoterikus.hu