Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hol és mikor születtél? Megmondom, ki vagy!

Közzétéve: 2020. 12. 24. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 26 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

...ígéri az integrált Human Design. Mivel a gének irányítják életünket, akárcsak a bineáris kódok egy videót. Ezoterikus önmegismerés: egy útmutató saját működésünkhöz.

 
A léttől a tudatosságig

Egy napraforgó csak egy napraforgó, mondja a Human Design. Aki egész életében rózsaként élt, annak felesleges felfedezni a napraforgólétet, és aszerint továbbélni.

Mi az Integrált Human Design?

Az IHD-vel megmutathatjuk egy személy sajátosságát, a készségeit, a tehetségét és kibontakozási lehetőségeit. Az integritás a fejlődést és a növekedést jelöli az emberi tudatosságban, a Human Design lehetővé teszi az ember teljes felépítésének feltárását. Ezen tulajdonságok a holografikus térképen jelennek meg.

Miben különbözik az IHD az integrálás nélküli társától?

A klasszikus emberi design- rendszer az egész világon hasonló jelekkel alkalmazott, ami az embert a gének börtönébe zárva, irányítva szemléli. Nem lehet megmondani valakinek, hogy az ő, hogy azután az a valaki aszerint éljen tovább. Az integrált emberi designban önmagunk kibontakoztatása áll a középpontba. Az IHD egy olyan számolási mátrixot használ, mely az eredményeket kétdimenziós formában egy testgrafikonon is megmutatja. Mivel az embert nem csak eleve elrendeltként, hanem mint fejlődőképes egyént is nézi, ezért az IHD egy igen egyszerűen megérthető jelrendszert használ, és csakis olyan tényekről beszél, melyek bizonyítottak. Az IHD mindenki számára teljes spektrumát kínálja a fejlődési szakaszok és specializációk feltárásának, hogy az egyén csak arról szerezzen tudomást, ami valóban érdekli.

Az IHD egy öntudat- és fejlődésorientált emberi képből indul ki, és pl. felhasználja az epigenetika és az agykutatás felismeréseit is: mivel saját látásmódunk és intuícióink a genetikai kódok által irányítva vannak, azért megvan a lehetőségük a választásra. Ezért az IHD egy igazi tanácsadás is, abban segít, hogy megtaláljuk önmagunkat. A testgrafikon mutatja a személyes potenciál- erősségeinket, speciális kódrendszerek feloldása alapján kerül megszerkesztésre, mely kódokat születésünktől kezdve magunkban hordozunk.

A grafikon figyelembe veszi a mindenkiben rejlő hármas egységet: az első szint a biológiai szint, mely a velünk született tehetséget hordozza magában, második szint az emberi tudat, mely folyamatosan előrevisz minket életünk során. A harmadik szint a hovatartozás utáni vágyunkat jelöli, legyen az szeretet, szerelem, család, természet. A testgrafikon az első szintet veszi figyelembe, vagyis a testünk adta lehetőségeket.

Az IHD feltalálója Werner Pitzal osztrák terapeuta, aki hosszú évek fejlődés-, gyógyítás-, és egészségtámogatás tapasztalatai alapján fejlesztette ki a rendszert. Az ötlet maga onnan ered, hogy kihasználjuk saját potenciáljainkat és ez segítsen minket a helyes életforma megtalálásában.
Forrás: Ezoterikus.hu