Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A 8 legrosszabb flört-eset szilveszterkor...

Közzétéve: 2017. 12. 28. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 348 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szilveszter sok lehetőséget kínál flörtre éhes szingliknek, hogy megismerjenek valakit, mivel éjfélkor mindenki szeretne valakit a karjába zárni.

Azonban vannak mellékvágányok is. Íme, a 8 legrosszabb flört-eset:

1. A túl magas elvárás esete

Ha eldöntöd, hogy "most vagy soha", de inkább most felfedezed a nagy őt, belefuthatsz abba a veszélybe, hogy egyszerűen letepered a másikat önmagaddal, vagy - ami még rosszabb- elhagyatottnak tűnsz előtte. Mindkét esetben garantált a csalódás.

2. Az unatkozom – legyen már valami! - esete

Nem is szereted a szilvesztert? Ha nem is, azért adhatsz önmagadnak és a másiknak is egy esélyt. Tekintsd annak az estét, ami: egy jó lehetőség szimpatikus emberek megismerésére. Nem több, de nem is kevesebb.

3. A jó célok mindig célba találnak esete

Több sport, kevesebb cigaretta: szép fogadkozások reménytelen végrehajtása. Nem kellene a beszélgetőtársad a nagy elhatározásaiddal traktálnod, amiket most úgy utálsz magadban, vagy magadon, és amik ellen mindenképpen tenni akarsz az újévben. Ez ugyanis azt mutathatja a másiknak, hogy a komplett személyiségcsere iránti vágyad erős elégedetlenséget takar.

4. A kapuzárási pánik esete

A mottód: "mindegy, csak éjfélkor ne legyek egyedül". Nos, az ilyen cél általában azt az eredményt hozza... nos, mindenképpen rövidet, és soha nem tartósat. Persze, ha neked elég egy 2-3 órás szilveszteri partnerkapcsolat, akkor sok szerencsét! A többieknek azonban egy jó tanács: csak válogatósan!

5. A nyavajgok – sajnáljatok! - esete

"Nincs pasim, elvesztettem a munkám, és még öreg is vagyok"- jaj! Ha van is okod az önsajnálatra, ezt semmiképpen ne tárd a világ elé, mert a lesajnálásnál kevés megalázóbb szituáció van, amitől aztán csak még frusztráltabban érzed majd magad. Vannak olyan bajok, melyeket érdemes legalább szilveszter éjjel elfelejteni. Mosolyogj, örülj annak, amid van. Benned is van szép és jó!

6. Az ittam egy picit, nem is tudom mi történt! - esete

Az alkohol természetesen a szilveszteri partik szerves része, mint a tűzijáték és a konfetti. Segít, hogy mindenki ellazuljon és sokkal könnyedébben társalogjon a többiekkel. Azonban érdemes kicsit megfékezni a pezsgőzést... merta kommunikációs készséged szenvedhet kárt pityókás hangulatod miatt.

7. Az exem elhagyott, de azért még hiányzik esete

Nos, az exről szóló történeteiddel mindenkit letaglózol, főleg, ha új beszélgetőpartnered esetleg attraktívnak talál, legkésőbb a "nem értem, miért hagyott el" kezdetű szóáradatodnál elmenekül, s többet vissza sem néz. Ha nem is könnyű őt elfelejtened, ha egy Adoniszt sodorna utadba a sors, azért visszafoghatnád anekdotázó kedved és megragadhatnád a jelent a múlt helyett!

8. A kifogások esete

Folyton kitérsz minden flört elöl? Az ilyen viselkedés hátterében legtöbbször a kényelem áll- vagy a szégyenlősség. Lehet, hogy könnyebb, ha tudod, hogy a partnerben lehet, hogy ugyanez játszódik le. ... s különben is: minden zsák megtalálja a foltját, hagyd magad sodortatni az árral!
Forrás: Ezoterikus.hu