Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2017 - KOS

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

A 2017-es év felpezsdülést hoz számodra, alig fogod bírni a tempót, gyorsan kell cselekedned, még gyorsabban gondolkodnod, mégis minden pillanatát élvezni fogod.
 
Jupiter nagyon erős hatással lesz a jegyedre, mely leginkább abban nyilvánul meg, hogy az életben betöltött szerepedre, a változásokra koncentrálsz leginkább, és a siker nem fog elmaradni, sőt, olyan emberek is megemelik majd előtted a kalapjukat, akik eddig sosem. Igazán hasznosnak érzed egész évben magad, még akkor is, ha sokat kell tenned a változásért, a fejlődésért, a gyarapodás különféle formáiért.
 
Akkor, amikor októberben a Jupiter elhagyja a Mérleg jegyét, leginkább a munka vagy a tanulás helyett a kapcsolataidra összpontosítasz, még akkor is, ha a szokásosnál kevesebbet lehetsz egymagad, és szinte harcolnod kell néhány egyedül eltöltött percért. Az ígéretek betartása nagyon fontos lesz ahhoz, hogy megtartsd kapcsolataidban a kellő ritmust, valamint az intimitást, bizalmat.
 
Mindig jusson eszedbe, hogy Te pontosan az vagy, amit mutatsz a külvilág felé, és különben sem állnának jól neked az álarcok…


Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: howlit - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc


2017 évi...
Szerencseszámod
: 7
Legjobb hónapod: július
Segítőd munkában: Ikrek
Segítőd magánéletben: Oroszlán
Gyógynövényed: Cickafarkfű
 

vissza a többi jegyhez...Forrás: Ezoterikus.hu