Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2017 - BIKA

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

A mindennapok, s maga a lét 2017-ben felemelőbb lesz, mint gondolnád. Meglepően fordulatos év áll előtted, ne legyints semmire, hisz minden okkal történik. A jó kedv, a pozitív gondolkodás túlárad majd benned a sok tervnek köszönhetően, melyeket végre szeretnél hajtani. A kitűzött célok elképesztően motiválnak, semmit nem akarsz ímmel-ámmal csinálni, az átlagossal ebben az évben biztosan nem elégszel meg.
 
Gyakorta fogod azt érezni, hogy kreativitásod az egekig nő, s ez nem csupán illúzió lesz, hanem a szín tiszta valóság. Uránusz, Jupiter és Vénusz aspektusai egyfajta lelki békével ajándékoznak meg folyamatosan, mely az előbbi, felszabadító állapot mellett a kreativitás több fajtáját is magával hozza.
 
Mindennapi életed körülményeit javítani akarod, a jólét fokozása fókuszba kerül 2017-ben, persze nem fogod háttérbe szorítani a munkát, a szakmai fejlődést sem. Lesz időd a szórakozásra, így a jókedv belopja magát az életedbe. Olyan körülményeket leszel képes megteremteni magad körül, melyek lehetővé teszik az öröm minden téren való kinyilatkozását. Jupiter erős hatásának köszönhetően végre felszabadulsz a sok megerőltetés alól, s mindaz, amit ebben az évbn megteszel ömagadért, meg fog térülni. A dicséretek, elsimerések nem maradnak el.Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: citrin - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc

2017 évi...
Szerencseszámod
: 11
Legjobb hónapod: szeptember
Segítőd munkában: Kos
Segítőd magánéletben: Szűz
Gyógynövényed: Citromfű

vissza a többi jegyhez... 

Forrás: Ezoterikus.hu