Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2017 - IKREK

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

Az asztrális hatások jelentősek lesznek 2017-ben, így az Ikrek jegy szülöttjeként sok fontos esemény vár rád, és rengeteg időt, energiát kell feláldoznod ahhoz, hogy minden vágyadat beteljesítsd. 2017-ben az égiek segítenek, hogy az elmúlt évek befektetett energiái valóban megtérüljenek számodra, s ez az élet számos területén komoly következményekkel jár majd, ugyanakkor sok teher súlya alól felszabadulhatsz.
 
Mindaz, ami eddig függőben volt, végre megoldásra lel. Sokszor nem külső segítségben kell megtalálnod a zár nyitját, hanem belül kell meghoznod azt a döntést, hogy valamit végérvényesen a hátad mögött tudsz, s bátran tovább lépsz.
 
A Szaturnusz és a Nap támogatásával kitisztul körülötted minden, ami eddig homályba burkolózott. Új választási lehetőségekkel kerülsz szembe, melyek spontán döntések árán valódi fejlődést biztosítanak az éltedben és teljesen új perspektívát nyersz. Az elhivatottságoddal saját magad gyakorlod majd a legnagyobb hatást sorsod alakulására, így végre több időd lesz élvezni a munkád és szorgalmad gyümölcsét.Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: jáspis - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc


2017 évi...
Szerencseszámod
: 6
Legjobb hónapod: november
Segítőd munkában: Bika
Segítőd magánéletben: Skorpió
Gyógynövényed: Cserszömörce

vissza a többi jegyhez... 

Forrás: Ezoterikus.hu