Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2017 - RÁK

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

Az energia, melyet befektettél szakmai és magánéleti ügyeid intézésébe, rendezésébe, vagy épp felpezsdítésébe 2016-ban, az 2017 folyamán garantáltan megtérül, és ez nem lehetőség, feltételezés, vagy csupán remény, hanem maga a valóság, a konkrét tény.
 
A felemelkedés, a fejlődés, a gyarapodás különféle formái életed minden területét érintik, ráadásul a látványosan növekvő, erősödő önbizalmad mindenki által láthatóvá válik, így több elismerésben, pozitív kritikában lesz részed, - ezek tovább segítik az új utak felfedezését. Ez a folyamatos, erőteljes, pozitív hatás 2017 végére új megoldások kapuit nyitja meg előtted, így pedig szellemileg és fizikálisan is gazdagabbá válik az életed.
 
A felszedhető, magadba szívható új tudásnak és a másokkal való kifinomult kommunikációnak köszönhetően sok új emberi kapcsolatot fogsz kiépíteni, régi konfliktusokat pedig helyre hozni, vagy szépen elengedni valaki kezét. A Plútó hatására alkalmanként lelassulsz majd, s nosztalgikus hangulatba kerülsz, de éppen ez fog segíteni neked abban, hogy sorra tudod venni az elmúlt időszak jelentős döntéseit, azok pozitív és negatív eredményeit, s ez hatalmas tapasztalati adalék lesz számodra.
 
Vágj bele új dolgokba, s a saját ösztöneidre hallgass, ne mások iránymutatásaira.


Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: ametiszt - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc


2017 évi...
Szerencseszámod
: 8
Legjobb hónapod: január
Segítőd munkában: Szűz
Segítőd magánéletben: Mérleg
Gyógynövényed: Ezerjófű

vissza a többi jegyhez... 

Forrás: Ezoterikus.hu