Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2017 - OROSZLÁN

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

2017 folyamán az események teljesen természetesen, jó ritmusban, számos örömteli pillanattal övezve zajlanak majd körülötted, észre fogod venni, hogy fele annyira sem kell megerőltetned magad, mint 2016-ban vagy azt megelőzőn.
 
Az égi szinten lezajlódó bolygómozgások leginkább emberi kapcsolataidra lesznek jelentős hatással, emellett számos projektedet is igen gyümölcsözővé teszik. Egyszerűen engedd meg, hogy bizonyos dolgok maguktól alakuljanak, nem kell mindent túlzottan kontrollálnod.
 
Olyan dolgokban, témákban is sikered lehet, melyben az év elején még nem is reménykedsz, sőt, inkább igyekszel elkerülni messzire. Csak a Szaturnusz veti rád néha kissé reális, szúró tekintetét, így előidézve némi megtorpanást nálad, de ne hagyd, hogy behálózzon, és elvegye a kedved új utak keresésétől.
 
Ezen – szerencsére csak – átmeneti hatások mellett viszont számos pozitív élményben is részed lesz, mikor éppen nagyszerű megérzéseid vezetnek el a célig. Neptunusz impulzusai a kreativitásodat és képzelőerődet javítják jelentősen 2017-ben, így igen innovatív ötletek pattannak ki a fejedből, sőt, néha hajlasz majd a szentimentalizmusra is. Az inspirációidat követve nagyszerű sikereket érhetsz el! Akár még irigyeid is felbukkanhatnak a színen, hisz látják, hogy jobban haladsz náluk.


Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: fekete achát - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc


2017 évi...
Szerencseszámod: 2
Legjobb hónapod: március
Segítőd munkában: Rák
Segítőd magánéletben: Bak
Gyógynövényed: Gyermekláncfű

vissza a többi jegyhez... 

Forrás: Ezoterikus.hu