Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2017 - SZŰZ

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

2017-ben magasabb fokozatra kapcsolsz az élet minden területén, és végre eljutsz arra a pontra, ahol nem fogod hagyni magad lebeszélni semmiről. Új tervek, új célok, új szerelem, nagy utazás, költözés, válás, elengedés és rálépés a nagy ismeretlen útjára...
 
Ez egyrészt azt jelenti, hogy néhány dolgot lezársz majd és megpróbálod a legjobb tudásod szerint elkezdeni az új feladataidat. Eszedbe jut, hogy nem mindent hagytál magad mögött 2016-ban, ezért a függő ügyeid lezárására még időt szánsz, - ez remek gondolat!  Másrészt azt is magával hozza a 2017-es esztendő, hogy néhány barátnak búcsút intesz, akik mindig negatív gondolatokkal traktáltak, és már nem támogatták a fejlődésedet, haladásodat.
 
A Jupiter impulzusai teljes sebességet és odaadást követelnek tőled az év során, ami most vár rád, azt félgőzzel nem lehet csinálni. Karizmatikus leszel, ráadásul minden esélyt megragadsz a jó és gyors eredmény érdekében, - ne hagyd, hogy erről bárki lebeszéljen. Természetesen néhány materiális körülmény gátat szab majd vehemens akaratodnak, viszont mindenképpen a konstruktív irányba haladsz, jó kilátásokkal. Olyan irányba, melytől az elmúlt években inkább megriadtál, de most semmi nem fog vissza tartani Minél többet alkotsz, annál jobbá válnak az emberi kapcsolataid is, - ez egy jó perspektívának ígérkezik, nem igaz?!
 
A bátorságod lesz a legtitkosabb fegyvered, merj változtatni az életeden.


Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: obszidián - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc


2017 évi...
Szerencseszámod: 5
Legjobb hónapod: május
Segítőd munkában: Oroszlán
Segítőd magánéletben: Nyilas
Gyógynövényed: Körömvirág

vissza a többi jegyhez... 

Forrás: Ezoterikus.hu