Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2017 - MÉRLEG

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

Szeretnél végre jelentős változásokat eszközölni mindennapjaidba, akár annak árán is, hogy drámai fordulatok követik egymást? Épp itt az ideje, hogy bátor légy, s csinálj valami nagyon különlegeset, egyedit, formabontót. Kiemelt szerepet kap életedben az, hogy a munkahelyi és a baráti társaság központi tagja lehess. Ez sikerülni is fog, főleg, ha elő mersz hozakodni különleges, formabontó ötleteiddel. Sokakat lenyűgözhetsz 2017-ben azzal, hogy kilógsz a sorból, s nem leszel szürke kisegér.
 
Emellett végre el akarsz szakadni az olyan szituációktól, melyek kellemetlenek, vagy fájdalmasak lehetnek számodra, - főleg, ami az érzelmi megingásaidat érintik. Elég volt a hullámvasútból, végre stabil talajt akarsz érezni a lábad alatt? Akkor tégy meg ezért mindent! Fókuszálj 2017-ben a kellemes kihívásokra, az újdonságokra, az új irányokra és a környezet adta inspirációkra! Új projektek is megtalálnak sorban, és minden egyértelművé és láthatóvá válhat körülötted, a homályos jelzések helyett.
 
Vedd számításba a döntéseid során a saját akaratodat és igényeidet, - még egy nálad irigylésre méltóan gazdagabb emberrel való beszélgetésből is sokat tanulhatsz! Próbáld ki azt, hogy legalább az év elején meghallgatsz mindenkit, mert sok apró ötlettel gyarapodhatsz. Támogatókra lelsz, és a motiváció egyszerűen nem fogy el az év során.


Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: hegyikristály - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc

2017 évi...
Szerencseszámod
: 9
Legjobb hónapod: június
Segítőd munkában: Nyilas
Segítőd magánéletben: Vízöntő
Gyógynövényed: Macskagyökér

vissza a többi jegyhez... 

Forrás: Ezoterikus.hu