Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2017 - SKORPIÓ

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

A 2016-ból megmaradt fontos feladatok rákényszerítenek arra, hogy azokat mihamarabb és sikerrel befejezd 2017-ben. Erre nem sok időd van, legfeljebb március végéig végezned kell mindennel, hogy új utakat fedezhess fel. A pozitív eredmények intenzív fejlődést hoznak mindennapjaidba, szellemileg egyenesen szárnyalni fogsz a tavaszi és a nyári időszakban. Ezzel nem csak környezetedet leped meg, hanem bizony önmagadat is.
 
A meleg hónapokban egy erőteljes égi hatást tapasztalhatsz magad körül, melyet leginkább a különböző emberi kapcsolataidban használhatsz fel előnyödre, új ismeretségek, meglepő üzleti kapcsolatok, váratlan szerelem megérkezésének formáiban. Ekkortájt bármi megtörténhet, és meg is fog, akkor is, ha valami fura érzés azt súgná, hogy ne lépj ki a komfort zónádból.
 
Jupiter fantasztikus impulzusai duplán hatnak jegyedre egészen októberig, mely leginkább azt eredményezi, hogy az ambícióid nemcsak megszaporodnak, hanem mások számára is sokat sejtetnk 2017-ben. A Szaturnusz a kreativitásodat fejleszti, - sokkal intenzívebben élsz át minden veled megeső dolgot, még egy relaxációval teli napot is, vagy akár egy új és szokatlan lehetőséget.
 
Ha igazán bátor vagy, akkor elköltözöl, jobb állásra pályázol, vagy külföld felé veszed az irányt, akár hosszabb távra is.


Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: unakit - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc


2017 évi...
Szerencseszámod: 1
Legjobb hónapod: augusztus
Segítőd munkában: Mérleg
Segítőd magánéletben: Halak
Gyógynövényed: Máriatövis

vissza a többi jegyhez... 

Forrás: Ezoterikus.hu