Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2017 - NYILAS

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

A 2017-es év asztrológiai tendenciái azt mutatják, hogy az életed teljesen új irányt vesz, és minőségileg is magasabb szintre emelkedik majd. Hatalmas fejlődésen mész keresztül, mely leginkább szellemi gyarapodásodban mutatkozik meg, ugyanakkor ezt a tudást az év második felére már anyagi haszonra is át lehet fordítani. Eleinte kifejezetten zavarni fog, hogy mindent értesz, mindent átlátsz, vonzod magadhoz a tudást, magadba szippantasz minden új információt. Szinte meg akarsz majd futamodni saját magad elől... Ne tedd!
 
Jupiter állandó hátszelet biztosít neked, s alig várja, hogy alkalmat találjon a megsegítésed mellett a vizsgáztatásodra is. Sok változással kell most számolnod, emellett pedig továbbra is meg kell őrizned lábad alatt a biztonság stabil talaját, hisz örök versenyfutásban leszel, s kell egy pont, ahová mindig visszahúzódhatsz!
 
Az esetleges nehézségek viszont csak felvérteznek a nagyobb akadályokkal szemben, de időről időre szükséged lesz arra, hogy kipihend magad a kisebb-nagyobb csaták után. Ehhez stabil családi kapcsolatokra, őszinte barátokra lesz szükséged, akik motiválnak, kritizálnak vagy épp visszafognak - épp, amire szükséged lesz.
 
A lelkesedésed irigylésre méltó lesz, tele leszel önbizalommal, de ez szerencsére nem csap át ömlengésbe, önámításba.


Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: holdkő - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc


2017 évi...
Szerencseszámod: 6
Legjobb hónapod: október
Segítőd munkában: Skorpió
Segítőd magánéletben: Kos
Gyógynövényed: Homoktövis

vissza a többi jegyhez... 

Forrás: Ezoterikus.hu