Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Horoszkóp 2017 - BAK

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

A 2017-es bolygóhatások igen erőteljes nyomást gyakorolnak rád, viszont mégis elmondható, hogy meglepően könnyednek és jó hangulatúnak ígérkezik az egész esztendő. Lesz benne jó és kevésbé pozitív pillanat is, de szerencsére képes leszel a rosszabb napokat nem drámaként, hanem tapasztalatként felfogni és értékelni. Viseld jól a kritikát és okulj belőle. Hallgasd meg a javaslatokat, tanácsokat, mert le tudod szűrni ezekből a lényeget.
 
Nyárra mintha újjászületnél, annyira jelentős erővel és lelkesedéssel élsz át mindent, ami veled, benned és körülötted történik! Igazi tálentum leszel sokak szemében, hozzád fordulnak, ha problémájuk adódik, ráadásul érzik, hogy toleranciád is elképesztően megnő minden területen.
 
A 2017-ben kiválóan működő hatodik érzéked sugallata nyomán szinte azonnal megérzed majd a veszélyeket, vagy a fenyegetettséget, melyekkel szerencsére csak ritkán akad dolgod. Leginkább a reális dolgok iránt fogsz kiemelten érdeklődni.
 
Egyáltalán nem lesz ritka Bakok esetében, ha szakmát (nem csak állást!) váltanak, elválnak, sokadik gyermeket vállalnak, - mert mindenben a lehetőségét vélik felfedezni, nem pedig a gondot.


Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: karneol - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc

2017 évi...
Szerencseszámod
: 3
Legjobb hónapod: december
Segítőd munkában: Vízöntő
Segítőd magánéletben: Ikrek
Gyógynövényed: Lándzsás útifű

vissza a többi jegyhez... 

Forrás: Ezoterikus.hu