Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2017 - VÍZÖNTÕ

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

A 2017-es esztendő kellemes bolygóhatásokkal kecsegtet, túl sok okod nem lehet majd panaszra. Bár a Szaturnusz és a Mars dinamikus aspektusai csökkennek, ily módon pedig a különféle emberi kapcsolataid is lazábbak lesznek, viszont ez nagyobb kihívás elé állít téged. El kell döntened, ki fontos a számodra, mely kapcsolatért vagy hajlandó áldozatot hozni, s ki az, aki már csak elvesz tőled, de semmit nem ad vissza. Aki menni akar, azt engedd el. Aki jönne, azt fogadd be. Mindennek eljön a maga ideje.
 
Rajongani fogsz az újdonság varázsáért, és szívesen ismersz meg új embereket is, akik az élet legkülönfélébb területeiről fognak hozzád beérkezni. Az elmúlt év gyümölcseit aratod le 2017 első felében, kibontakozásra és jelentős anyagi fejlődésre inkább az év utolsó harmada alkalmas.
 
A szociális érzékenységed - még mások szemében - is sokat erősödik, szívesen segítesz akár idegen embereknek is, vagy csatlakozol támogató csoportokhoz. Ritkán lesz részed konfliktusokban, bár amikor beletalálsz egy-egy ilyen szituációba, akkor érzelmileg biztosan megsérülsz. Ne hagyd, hogy kihasználják jó szándékodat, mert ebből akad épp elég az év folyamán.  Az egészséges harc igenis jót tesz neked, de ne juss el a hangos és mérges veszekedésekig!
 
Mutasd meg, hogy tudsz türelmes és toleráns lenni.


Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: szodalit - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc

2017 évi...
Szerencseszámod
: 5
Legjobb hónapod: február
Segítőd munkában: Halak
Segítőd magánéletben: Bika
Gyógynövényed: Szagosmüge

vissza a többi jegyhez... 

Forrás: Ezoterikus.hu