Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2017 - HALAK

Közzétéve: 2016. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kedélyállapotunkat, közérzetünket, dolgos mindennapjainkat egész évben az érzelmek uralják, ami azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munka, szellemi fejlődés és szerelmi téren is mélyen átélt, feledhetetlen élményeket szerezzünk. A párban élők sorsfordulóra számíthatnak, a Nagy Ő-t keresők komoly eséllyel szerelemre találhatnak.   

A 2017-es esztendő meglátásom szerint sok bizonytalanságot és félelmet hozhat, de mindemellett ne adjuk fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életünkben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt! A Magvetés éve új perspektívát kínál, bátran lépj ismeretlen útra, - ez a Te érdeked!

Kívánom neked, hogy Te is tudj élni a 2017-es év lehetőségeivel! Kattints saját jegyedre, s ismerd meg részletes, 2017 évre szóló általános horoszkópodat!

Sok sikert:

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

A 2017-es év két fontos időszakra bontható. Az első három hónapra, mikor nagy önfegyelemre lesz szükséged, mert érzelmileg komoly hatásoknak leszel kitéve. Nem titok, hogy igazi intimitást és kötődést élhetsz át valakivel, - akár meglévő pároddal, akár egy hirtelen kialakuló új szerelemmel, ugyanakkor elég nagy kockázatot kell ezért vállalnod. Ebben az időszakban muszáj figyelned, koncentrálnod, a fontos dolgokra fókuszálnod, hogy ne veszítsd el teljesen a realitásérzékedet, még akkor se, ha ez igen nehéz is lesz! Lényeges, hogy hallgass a belső hangod üzeneteire, ezek ugyanis sokkal tisztábban lesznek érthetők számodra, mint bármikor ez idáig!
 
A másik fontos periódus pedig az év utolsó néhány hónapja, mikor lenyugszol és harmóniára találsz mindenféle életterületen. Szerencsére a szeptembertől induló időszak hatalmas energiával tölt fel, emellett felébreszti benned a legmélyebb belső ösztöneidet is.
 
Állandóan motivált leszel, benézel a szőnyeg alá, s nem hagysz ott semmilyen régi, függőben lévő ügyet. A stratégiádat a megfelelő irány megtalálását illetően nagyszerűen tudod felépíteni, és képes leszel tartani is a meghatározott útvonalat. Ne hagyd magad semmiről lebeszélni, sokan meg fognak ezzel próbálkozni. Lehet, hogy ők a saját élettapasztalatukból és kudarcaikból kiindulva akarnak téged megóvni, de neked végig kell járnod a saját utadat. Egyedül. Itt és most.


Kedvenc napi segítséged lesz: Ezoterikus kalendárium 2017

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

Gyógyító könyved 2017-ben: Kristályharmonizáció

120 útmutató tipped 2017-re: Sorsformáló tippek

2017 évi kristályod: olivin jáde - szettben megrendelhető > Áldás kristály karlánc


2017 évi...
Szerencseszámod
: 2
Legjobb hónapod: április
Segítőd munkában: Bak
Segítőd magánéletben: Kos
Gyógynövényed: Izsóp


 

Forrás: Ezoterikus.hu