Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Napi horoszkóp - április 7

Közzétéve: 2021. 04. 07. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - április 7., szerda

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(március 21. - április 20.)

Az előtted feltűnő akadályt gond nélkül letudod, ne rémülj meg a látványától, ma bármit véghezvihetsz, amit eltervezel! Merj nagyot álmodni, és valósítsd is meg! Nem kell segítségért kiáltanod, egyedül érheted el a legnagyobb sikert.

Napi tipp: délutánonként csináld azt, amit nagyon szeretsz, vagy foglalkozz magaddal, arra úgyse mindig jut időd! Nem igaz?


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(április 21. - május 20.)

Légy megfontolt és körültekintő, ne gátold saját magadat, ma ne mondj semmire nemet azonnal! Még ha félelmetesnek is tűnik egy felkérés, van benne ráció, csak győzd le gyávábbik éned! Mantrázz, meditálj, ha kell, kérj külső segítséget.

Napi tipp: a spontán partik a legjobbak! Csinálj egy körtelefont, és rántsd össze a családot, hogy érezzék a törődésedet!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(május 21. - június 21.)

Találd meg a helyes mértéket, ne akarj egyszerre mindent elvégezni, ez még neked sem feltétlenül sikerülhet. Egyszerre csak egyet, aztán jöhet a következő, - mindig csak lépésenként. Valójában ráérsz, nem kell sehová rohannod.

Napi tipp: ha megoldható, vállald el, amit szeretnél, de egyszerre csak egy feladatra koncentrálj. Ha az megvan, mehetsz tovább.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(június 22. - július 22.)

Ma környezeted elismerését vívhatod ki, egyfajta vezérré válhatsz, és komoly sikereket arathatsz! Olyan téren csillogtathatod meg a tudásodat, ahol eddig talán soha. Senki nem akar elnyomni, sőt, sok támogatót szerethetsz.

Napi tipp: a rossz tréfán ne húzd fel magad. Tudasd a barátoddal/barátnőddel, hogy ez neked nem volt vicces, és lépj túl a dolgon gyorsan!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(július 23. - augusztus 22.)

Semmi esetre se élj vissza mások bizalmával, és ne akarj uralkodni senkin, könnyedén magadra haragíthatod környezetedet. Ha egy titkos információ jut a birtokodba, azzal bánj tisztességesen! Inkább helyezkedj megfigyelő pozícióba.

Napi tipp: kezdj el újra mozogni, egyedül vagy akár csatlakozz másokhoz. Csak az első lépés megtétele nehéz, utána napról napra könnyebb lesz.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha zűrösek az anyagi ügyeid, ma váratlan megoldás kínálkozhat a számodra. De óvatosan, ne vágj bele semmibe meggondolatlanul. Ugyanakkor érdemes azt mérlegelni, vajon nem érdemes-e lemondani még most valamiről, ami a későbbiekben csak sokkal nagyobb zűrt hoz rád.

Napi tipp: ha végképp összezavarodsz ma, beszélj egy barátoddal. Egy megértő barát sokat segíthet objektív szemléletével. Menjetek kávézni, vagy csak sétáljatok a parkban egyet.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(szeptember 23. - október 22.)

Bízd magad ösztönös tehetségedre és megérzéseidre, ez ma komoly bajból húzhat ki! Sok gödör keresztezi az utadat, egyikbe, másikba talán bele is lépsz, de nagyszerűen és gyorsan ki is kászálódsz belőlük!

Napi tipp: mivel ez egy ilyen nap, ne törődj a buktatókkal! A döntéseket halaszd holnapra, ma inkább lazíts.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(október 23. - november 22.)

Ma olyan lehetőséget kínálhat számodra a sors, mely hosszú távra biztosíthatja anyagi és erkölcsi jólétedet! Ne dugd a homokba a fejed csak azért, mert látványosan nehéz és problémás az ügy. Meg tudod oldani!

Napi tipp: ma este jók a bolygóállások számodra, jó tanácsért, jót várhatsz cserébe!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(november 23 - december 21.)

Kellő türelemmel kell viseltetned az átmeneti nehézségekkel szemben. Mindent átvészelhetsz, ha ésszel cselekszel, nem ösztönből. Előbb számolj tízig, ez ma tényleg be fog válni! Másokat is beszélj le a botor cselekedetekről, később hálásak lesznek neked.

Napi tipp: ma vedd fontolóra, mibe mászol bele, mert nem biztos, hogy jól jössz ki belőle!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(december 22 - január 20.)

A dolgok nem úgy mennek ma, mint ahogyan megszoktad, ez most könnyen kizökkenthet stabil állapotodból. A bizonytalanság érzése lehet úrrá rajtad, hát kérj tapasztaltabbaktól tanácsot. A válaszok ott vannak az orrod előtt, csupán mg kell látnod azokat.

Napi tipp: legalább este ne dolgozzál. Legyen a mai este a párodé! Kényeztesd magad és őt is… hidd el, megéri!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(január 21 - február 18.)

Kreativitásod, intelligenciád és logikus elméd segítségével bármilyen kínos helyzetben feltalálhatod magad. Sokan akarnak ma csőbe, húzni, de senkinek nem fog sikerülni, ugyanis hihetetlen ösztönösséggel látsz át időben a szitán.

Napi tipp: egy kedves gesztus csodákra képes! Mosolyogj ma mindenkire, így nem csak a saját napodat aranyozod be, hanem másokét is.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - április 7., szerda
(február 19 - március 20.)

Ma valahogy mintha nem találnád a helyed, idegesebb lehetsz, de estére szerencsére letudod ezt a feszültséget. A Hold játszadozik veled, de csak azért teszi, hogy felébresszen Csipkerózsika álmodból!

Napi tipp: csapj bele a lecsóba! Ma mindent szabad. Munka után menj csavarogni, majd tölts egy kellemes estét a barátoddal, vagy pedig egy gyertyafényes vacsit a pároddal.Bezárás