Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Napi horoszkóp - április 6

Közzétéve: 2021. 04. 06. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - április 6., kedd

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(március 21. - április 20.)

Hát unatkozni nem fogsz. A hét első fele nagyon sok meglepetést tartogat a számodra! Készülj fel ezekre, mert lehet, hogy számos döntést is meg kell hoznod. Ezek a választások igen erőteljes kihatással lehetnek a jövődre, ezért alaposan gondold át mindegyiket. Ha kell, kérj tapasztaltabbaktól tanácsot!

Napi tipp: semmit se utasíts most vissza! Bármivel is keresnek meg, hívnak fel, légy nyitott és pozitív. Nem tudhatod, miből mi fog kisülni.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(április 21. - május 20.)

Végre utolérted magad? Azt hiszed, fellélegezhetsz? Nem igazán. Ma új lehetőséget vagy feladatot kapsz. Jó lenne, ha az első reakciódban nem morognál, mint egy anyátlan kiskutya. Fogadd jó kedvvel, bármi legyen is az, egyáltalán nem olyan nagy dolog, mint elsőre gondolnád, sőt, marad még időd magadra és a családodra.

Napi tipp: készülj fel arra az eshetőségre, hogy az új feladat egy olyan ember képében érkezik, aki majd fenekestül forgatja fel az életed.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(május 21. - június 21.)

Kövesd álmaidat, légy önmagad. Ezt mondják a mai napra a csillagok. Minden helyzetben, mindig csak magadat add, és ne terelj. Az álmaid felé vezet az utad, bármi legyen is az. Lassan, de egy lépéssel ma közelebb kerülhetsz ahhoz, ami hosszú évek óta csak egy apró szikraként motoszkált a fejedben.

Napi tipp: az őszinteség ma sokkal kifizetődőbb, mint bármikor máskor. Gondolj erre, mikor kinyitod a szádat. Vagy inkább ne mondj semmit.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(június 22. - július 22.)

Úgy tűnik, jó nap elé nézel! Hamarosan kapsz majd valamit, amit akár úgyis felfoghatsz, hogy egy pozitív visszacsatolás feléd arról, amit eddig tettél, megvalósítottál. Szeretnek téged, még ha ezt sokszor nem is így érzed, vagy nem feltétlenül mutatják ki feléd. Minek lógatod hát az orrod? Te sem tudod igaz?

Napi tipp: ha a fentiek ellenére nem javul a kedved, délután csinálj valami olyat, amit szeretsz. Ha nem akarsz egyedül lenni, hívd el az egyik barátnődet is!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(július 23. - augusztus 22.)

Legszívesebben felemelnéd a hangodat? Ne tedd! A rossz napokat jók követik. Hallgass a megérzéseidre, és kövesd az általuk kijelölt utat. Ma csak ez a feladatod, de ez nagyon fontos, figyelj oda hatodik érzékedre. A következő napjaid, heteid minősége múlik rajta! Minek rontanál el szándékosan valamit, ami nem is olyan rossz?

Napi tipp: mindig az első érzés számít! Ha a belsőd azt súgja, kanyarodj le az útról, tedd azt, mert különben lehet, hogy dugóban találod magad.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Már reggel jó hírrel indul a napod! Az már csak hab a tortán, hogy hamarosan, - még az is lehet, hogy pont most, - anyagilag egy kis plusz áll a házhoz. A munkahelyeden is szokatlanul jó dolgok fognak veled történni, azonban vigyázz, nehogy ez a sok-sok jó a fejedbe szálljon. Gondolj arra, hogy milyen jó az örömöt másokkal megosztani, hát tedd meg!

Napi tipp: örülj és légy hálás a mai napnak. Ritkán van ennyire jó napod! Délután oszd meg szabad óráidat barátaiddal is, de csak olyanokkal, akik tudnak más örömének örülni!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(szeptember 23. - október 22.)

A megszokott egyensúlyodból ma egy rossz döntéssel könnyen kibillenhetsz. Próbálj meg odafigyelni arra, hogy kinek a véleményére adsz, és kiére nem! Lehet, hogy jobban teszed, ha ma csak a saját megérzéseidre, tapasztalataidra hallgatsz. Jó dolog meghallgatni a náladnál bölcsebbeket, de nem kell aszerint eljárni!

Napi tipp: ha egyik pillanatról a másikra egy pletykaparti kellős közepén találod magad, azonnal távozz! Nem kedveznek most neked a hallottak, könnyen befolyásolhatnak… rossz irányba.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(október 23. - november 22.)

Ne csipkelődj annyit! Neked sem esne jól, ha állandóan a rosszat látnák csak meg benned. Minden rosszban van valami jó is, csak meg kell keresni! Lásd meg a kiemelkedőt, az apró csodát, és egyből színesebb lesz nem csak a mai napod, hanem a következő hetek is. Rajtad múlik, hogyan formálod mindennapjaidat, nem kell direkt elrontani!

Napi tipp: ha megfogadod a csillagok tanácsát, egészen biztos, hogy jó napok követik egymást. Maradj csendben, ha úgy érzed, valami olyasmit mondanál, ami nem biztos, hogy jó fényt vetne rád.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(november 23 - december 21.)

Te sem tudod, mitől, de pörögsz ezerrel? Kaptál egy kis energialöketet az égiektől! Köszönd meg, és fordíts a javadra! Ha jól kombinálod a dolgokat, Fortuna szerencsés keze ebben az évben végig óvó esernyőt tart feléd. Adj az energiádból, jószerencsédből másoknak is! Ne fukarkodj, adakozz!

Napi tipp: most itt az idő, hogy plusz feladatokat is bevállalj. Nemcsak az energiád vezetheted le, hanem még jó pontot is kapsz érte.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(december 22 - január 20.)

Egy régi ismerős csak arra vár, hogy felhívd! Nem feledkeztél meg valamiről vagy valakiről? Születésnap, névnap, egy régi ígéret? Gondold végig, és ha megvan, azonnal lépj a tettek mezejére, és ragadd meg a telefont. Hívd fel, sőt, ha nem túl nagy fáradtság, akkor beszéljetek meg egy találkozót is!

Napi tipp: ha még délig sem jut eszedbe, mit felejtettél el, telefonálj a barátodnak, férjednek vagy a legjobb barátnődnek, és kérdezd meg tőlük. Õk jól ismernek téged, és talán tudnak segíteni neked.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(január 21 - február 18.)

Még jó, hogy nem vagy a padlón! Olyan sokféle hatás fog érni, hogy ha most egy kicsit is gyengébb periódusodban lennél, nem viselnéd olyan jól a dolgokat, mint ahogy most fogod. A bolygóállásoknak köszönhetően könnyen veszed az akadályokat, még a nehezebbeket is!

Napi tipp: még ha fel is húzod magad valamin, egyből gondolj arra, hogy nem éri meg energiaszintedet veszekedéssel csökkenteni. Lépj tovább, úgyis neked kedveznek most a csillagok.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - április 6., kedd
(február 19 - március 20.)

A betegség csak arra vár, hogy letaglózzon. Csak egy rossz döntés, és máris itt a nátha, és a láz. Nem akarsz beteg lenni, igaz? Akkor nézd meg jól, hova mész és hogyan vagy felöltözve. Az esti dumapartin is ügyelj arra, hogy ha ki vagy melegedve, nehogy megfázz. Igyál gyógyteát, turbózd fel energiatartalékaidat.

Napi tipp: ha rétegesen öltözöl, mindig le tudsz venni valamit, vagy felvenni, ha éppen az szükséges. Öltözködésed legyen divatos, de praktikus is.
Bezárás