Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Napi horoszkóp - február 22

Közzétéve: 2021. 02. 22. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(március 21. - április 20.)

Ezen a napon váratlan események sorozatával találhatod szemben magadat, s kénytelen leszel jóval magasabb fordulatszámra kapcsolni. Nem fogsz unatkozni, de estére az eredmény is megérkezik, ami felvidít. Egy új kapcsolat kialakulásának vagy a kezdetén, engedd, hogy megtörténjen!

Napi tipp: akármilyen morcosan induljon esetleg ez a nap, légy mindenkihez kedves. Nem kell, hogy lássák rajtad azt, mi zajlik belül.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(április 21. - május 20.)

Miután végzel minden kötelezettségeddel napközben, rengeteg energiát fordítasz otthonod szépítésére és alakítására, de légy óvatos, ne kapkodj, mert ez könnyen háztartási balesetekhez vezethet. Légy megfontolt!
Hab a tortán, hogy egy gyerekkel vagy egy gyerek lelkű felnőttel gyűlhet meg a bajod. Idegesít állandó jókedve és optimizmusa? Mi lenne, ha morgás helyett inkább hagynád, hogy magával sodorjon? Nem fogod megbánni, sokkal jobb élményeket élhetsz át.

Napi tipp: azt mondják, boldog ember az, aki felnőttként is gyermek maradt. Van ebben némi igazság, ezért hagyd, hogy a felhőtlen jókedv magával sodorjon.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(május 21. - június 21.)

Lehet, hogy kicsit feszültebb leszel ma, elsősorban a munkahelyed vagy az iskola tartogat számodra meglepő és váratlan fordulatokat. Ha lazán veszed, könnyebben túljutsz rajta. A Hold segít túllendülni az átmeneti mélypontokon. Sok újdonság léphet életedbe, bár ma nehezedre eshet megosztani magad a család és a hivatás között. Muszáj erőt venned magadon, mert most mindkét területen igen nagy szükség van rád.

Napi tipp: az a legjobb, ha beosztod az idődet. Lépésről lépésre gondolj át mindent. Bár mindkét terület teljes embert kívánt, te képes leszel optimálisan megosztani magad.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(június 22. - július 22.)

Végre megnyugodhatsz a hiábavaló dolgok hajszolása után, most stabil és megbízható dolgok történnek az életedben, amelyek hosszú időre meghatározzák a sorsodat. Ne kételkedj, hanem örülj a pozitív irányú változásoknak. Ha folyamatosan azon görcsölsz, mi minden nem sikerült az életedben, nem látod meg a körülötted lévő jót és csodás dolgokat. Sokat köszönhetsz a munkádnak és a családodnak is, és tulajdonképpen nincs is okod a kesergésre.

Napi tipp: nézd optimistán az életed. Mindenki hibázik, miért lennél pont te a kivétel? Tanulj a hibádból, és haladj tovább kijelölt utadon.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(július 23. - augusztus 22.)

Pénzügyekkel leszel elfoglalva mától az elkövetkezendő egy hónapban. Intézhetsz hiteleket, befektetéseket, de mindenképpen hosszútávú dolgok alapjait rakhatod le. Légy bátor, mert ebben az évben ez az utolsó sikeres, anyagi fellendülést hozó periódus. Adj hálát az égnek a veled történt sok pozitív dologért. Minden jól halad, az életedre nem lehet panaszod. Ha tudod, hogyan és kinek kell megköszönni, további szerencsés fordulatok várnak rád.

Napi tipp: köszönöm. Ennyit kell csak tenned azért, hogy továbbra is minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Nem sok azért a számtalan jóért, ami téged ér.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Sikeres lehetsz ma külfölddel vagy jogi témákkal kapcsolatos ügyintézéskor. Az sem baj, ha a kettő összefügg, mert az az abszolút szerencsét jelenti számodra. Ha hirtelen munkaajánlatot kapsz, fogadd el. Olyan választás elé állíthatnak a felsőbb erők, amikor el kell döntened, jobbra vagy balra mész. Gondold végig, mielőtt bármit is döntesz, mert hosszú távú elhatározásról van szó.

Napi tipp: ez a lépésed, bármerre tartson is, kihatással lesz az életed további részére. Alaposan járj körül mindent, és akkor nem lesz gond!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(szeptember 23. - október 22.)

Szeretnél kiszakadni a megszokott környezetedből, valami újra, izgalmasra vágysz, amely nem hasonlít az eddigi rutinhoz. A szerelem terén ezt megtalálhatod, különösen jók az esélyek, ha szingli vagy, és keresed az igazit...
Emellett más területen is az átalakulás előszelét érezheted. A háttérben elindultak már azok a folyamatok, amik meghozzák a várva várt jólétet. Csak arra vigyázz, hogy ne menj el a lehetőségeid mellett.

Napi tipp: itt a lehetőség, készülj fel testileg, lelkileg az újdonságokra. Életed megváltozhat, de csak akkor, ha te is akarod.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(október 23. - november 22.)

Nagyon sokat dolgozol az elkövetkezendő időszakban, a mai nap különösen stresszes lesz. A munkahelyeden váratlan változásokra kell felkészülnöd, de ne ess kétségbe, inkább használd a kreativitásod! Szeretnéd, ha egy kicsit másképpen alakulna az életed? Tegyél érte és ne csak várd a csodát. Bár készülj fel arra, hogy nem megy majd egyik napról a másikra, de ha naponta egy kicsit is változtatsz dolgaidon, a végén elérsz a kívánt célodhoz.

Napi tipp: talán kezd ma az átváltozást azzal, hogy elmész a fodrászhoz, s egy nem a megszokott frizura elkészítését kéred, hanem valami mást. Lapozz bele az újságokba!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(november 23 - december 21.)

Egyfolytában nagyon sokat tevékenykedsz, megállíthatatlanul haladsz kitűzött céljaid felé. Olyan dolgokat készítesz saját kezűleg, amelyek hosszútávra szólnak, és anyagi befektetést is jelentenek. Ha van hobbid, de eddig nem kerestél vele pénzt, most fordulhat a kocka! A saját érdekedben erőltesd meg magad, és egy kicsit végezz el több feladatot, mint amit szoktál. Fáradozásaidnak később meglesz a gyümölcse, hidd el. Ne vállalj el azonban olyan megbízásokat, amikről úgy érzed, nincs értelme, felesleges erőpazarlás csupán.

Napi tipp: mielőtt megítélnéd, mi hasznos és mi nem az, járd körül alaposan a témát, s gondold végig. Ha nem tudsz dönteni, kérd bizalmasod segítségét.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(december 22 - január 20.)

Ezen a napon hallgass a megérzéseidre, használd a fantáziádat, engedd szabadon a gondolataidat, és meghallgatásra lelnek. A kommunikációban nagyon nagy segítségedre lesznek szárnyaló gondolataid, és határtalan képzelőerőd. A munkahelyedet most számos elismerésben lehet részed. A legkisebbet, a leglényegtelenebbnek tűnőd is fogadd kedvesen, s köszönd meg a munkabírásodat a nap végén az égieknek. Tőlük jön ez a rengeteg energia, ami segít neked karrieredben.

Napi tipp: a kedves gesztusokat meghálálhatod egy jó kis kávéval, ami neked is és a kollégádnak is jól fog esni két feladat között.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(január 21 - február 18.)

Picit nyugodtabban telik a mai napod, mint az elmúlt egy hét, viszont a pénzügyi terület megélénkül, érdemes lesz figyelni a lehetőségekre, melyek extra bevételekkel járhatnak együtt. Hosszútávú lehetőségeket tudsz kiaknázni. Vágj bele bátran bármibe, most sikeres lehetsz! Azt hiszed, mindenben csak neked lehet igazad? Tévedsz! Az a baj, hogy néha meg sem hallgatod mások véleményét, vagy ha meghallgatod, akkor sem gondolkozol el rajta. Pedig sokat segíthet egy kívülálló, főleg ma!

Napi tipp: egy komoly beszélgetésben lehet részed. Ha odafigyelsz, és végiggondolod a hallottakat, saját magad javára kamatoztathatod azt.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - február 22., hétfő
(február 19 - március 20.)

A kommunikációd ma megélénkül, érdemes új praktikákat alkalmaznod, amikor meg akarsz győzni valakit egy terved megvalósíthatóságáról. Élénkké válik körülötted szinte minden és mindenki, kiváló érzékkel közelítesz meg olyan embereket, akik eddig nem nyíltak meg előtted. De ma fordul a kocka... Már reggel érezted, hogy valami van a levegőben. Amennyiben komoly kritikát kapsz, arra figyelj, mert ez lehet az egyik legnagyobb segítség ma.

Napi tipp: fogadd mosollyal a kritikát, és könyveld el azt építő jellegűnek!Bezárás