Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Napi horoszkóp - január 11

Közzétéve: 2021. 01. 11. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(március 21. - április 20.)

Ma, és az elkövetkezendő napokban több időt töltesz a barátaiddal, fontossá válnak ezek a kapcsolatok. Sok közös programot szervezhettek, ahol jól érzitek magatokat, és például segítséget kérhetsz szakmai kérdésekben is tőlük.

Napi tipp: ne pörögj annyira, nem hajt a tatár! Próbálj meg komótosan munkálkodni. Tudod… lassan jársz, tovább érsz!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon közlekedési balesetveszélynek lehetsz kitéve, nő Plútó nehézkes hatása miatt a baleseti rizikófaktor. Harcos kedvedben vagy, felveszed a kesztyűt bárkivel szemben, ez főleg a kommunikációban érzékelhető.

Napi tipp: maradj a háttérben és figyelj. Akkor se tegyél semmit, ha az érzelmek tombolnak benned!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(május 21. - június 21.)

Számodra jelentős pénzügyi kérdéseket kell most megoldanod, de nem tétovázol, hiszen tudod, hogy hosszútávra tervezhetsz, és így könnyen túljutsz ezen a problémán. Ha befektetési lehetőséged adódik, ma nem tévedsz rossz útra.

Napi tipp: most hallgass a belső hangodra, jó tanácsokat fog súgni neked, amiket érdemes megfogadnod.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(június 22. - július 22.)

Meggyűlhet a bajod a külvilággal, de ne vedd fel a kesztyűt, és ne lendülj nyílt támadásba, inkább az eszeddel és a rafinériáddal oldd meg ezeket a helyzeteket! Estére minden lecsendesedik.

Napi tipp: minden apró részletre térj ki, és tisztázd azokat! Ha túl kényes a téma, inkább kedvesen és diplomatikusan háríts!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(július 23. - augusztus 22.)

Még mindig tart a szerencsés periódus, amit érdemes kihasználnod. A közlekedés és a kereskedelem az a terület, ahol most nagyon szerencsés események segítik az utad. Ha adás-vételen töröd a fejed, ma bármit elérhetsz.

Napi tipp: ne foglalkozz másokkal, temetkezz ma a saját ügyeid rendezésébe. Ha mégis beleütöd az orrod olyanba, amibe nem kellene, kiesel a pikszisből…


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ma érzelmesebb lehetsz a megszokottnál, a különféle dolgokat általában érzelmi oldalról közelíted meg. Most picit keményítsd meg a szíved, és közelíts a realitás irányából, ha jót akarsz magadnak!

Napi tipp: légy egy kicsit elnézőbb, és ne bánts senkit, azért, ami még meg sem történt. Ma erre koncentrálj különösen.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(szeptember 23. - október 22.)

Ezen a napon valami elronthatja a kedvedet. Lehet, hogy a főnököd vagy egy barátod nem úgy viszonyul az eredményeidhez, ahogy szeretnéd és ez kissé nyomaszt téged. Kezdeményezz beszélgetést vele!

Napi tipp: jegyzetelj, így sok ötleted megmarad, és később bővebben foglalkozhatsz velük. Délután hívd fel a legjobb barátnődet, és beszélgessetek egy jót!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(október 23. - november 22.)

Az elkövetkezendő egy hónapban a munka lesz a legfontosabb életterület számodra. Ma végre megtalálhat az a feladat, amely igazán testhezálló számodra. Kellemes nap vár rád, így a pihenés is legyen fontos, de csak este!

Napi tipp: délután menj egy jó kis fürdőbe, lazulj el, és gondolkozz egy kicsit. Ha nem szeretnél egyedül menni, hívd el a barátnődet. A barátok úgyis tökéletes tükröt tarthatnak eléd.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(november 23 - december 21.)

Ma nagyon érzelmes és érzékeny vagy, ebben az időszakban elsősorban a szívedre hallgatsz. Téged is meglep, hogy mennyire befolyásolható és nyílt vagy. Az őszinteség nem baj, ha azzal mások nem tudnak visszaélni.

Napi tipp: ne térj ki minden elől, néha tartsd oda az arcodat. Ezzel mások szemében nagyot nőhetsz! Bevállalós csajnak tartanak majd, aki korrekt is.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(december 22 - január 20.)

Harcba szállsz a külvilággal, de ebben az időszakban minden adottságod megvan ahhoz, hogy a különféle élethelyzetekben befutó lehess, hiszen mindig egy lépéssel előrébb jársz másoknál. Ma pedig különösen rafinált leszel...

Napi tipp: kicsi lazítás este kisimítja majd a ráncaidat. Egy pohár bor, gyertyafényes aromafürdő...


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(január 21 - február 18.)

A Vénusz hatására jóval érzelmesebb, érzékenyebb és sokkal vonzóbb lehetsz, mint máskor. Ha nincs párod, most nagyobb eséllyel megtalálhatod. Adj erre lehetőséget, nyisd ki szíved kapuját.

Napi tipp: légy résen és ne legyen semmilyen reakciód, így talán megvédheted magadat a bosszúságtól és az idővesztéstől.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - január 11., hétfő
(február 19 - március 20.)

Ebben az időszakban a pénzügyeid aktív mozgásba lendülnek. Komoly bevételekre számíthatsz, végre egy kicsit hátradőlhetsz, és pihenhetsz. Sikeres nap vár rád, csak hagyd megérkezni a jó dolgokat.

Napi tipp: térj vissza a való életbe, itt nincsenek szuperhősök! Barátaid megrökönyödését csapd el egy jó poénnal!Bezárás