Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Napi horoszkóp - november 21

Közzétéve: 2020. 11. 21. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 56 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - november 21., szombat

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(március 21. - április 20.)

Mindent megteszel a vágyaid megvalósítása érdekében, és a dolgok egyre inkább az elképzeléseid szerint alakulnak, legyen szó akár munkáról, akár szerelemről. Semmit ne hagyj ma félbe!

Hétvégi tipp: ugyan a türelem nem az erős oldalad, de most itt a remek alkalom, hogy gyakorold. Foglald le magad addig valami számodra kedves időtöltéssel.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon újult energiával kezdesz mindenbe, fáradhatatlanul dolgozol, a testi és lelki erőd szinte kimeríthetetlen. Aktív és szerencsés napra számíthatsz, ne hagyj ma félbe semmit!

Hétvégi tipp: tudod, hogy a féltékenység már sokszor bajba sodort… Bízz meg a másikban, nem kell mindent birtokolnod.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(május 21. - június 21.)

Ma túl önérvényesítő lehetsz, megpróbálsz mindent a saját elképzeléseid szerint alakítani, és egy kissé erőszakos módon próbálsz másokra hatást gyakorolni. Ez rontja a megítélésedet!

Hétvégi tipp: vasárnapra tervezz egy baráti összejövetelt. Akár az utolsó pillanatban is összeránthatod barátaidat, szeretteidet, szinte mindenki igent fog mondani. A lényeg, hogy e napon, ha lehet, csak egy programot szervezz.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(június 22. - július 22.)

Ma igen komoly akadályokba ütközhetsz, lehet, hogy a törvénnyel kerülhetsz összeütközésbe, és ezeket a bonyodalmakat nem biztos, hogy meg tudod oldani. Légy türelmes önmagaddal és toleráns másokkal.

Hétvégi tipp: ha van párod, ne vedd túl komolyan az udvarlást, a flörtöt. Ugyan biztosan jólesik, de gondolj a partneredre. A szinglik viszont vegyék észre az adandó alkalmat és ragadják meg.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(július 23. - augusztus 22.)

Bár nem jellemző, ma mégis túl erőszakosan próbálod érvényesíteni az akaratod, és lehengerlő módon szeretnéd beleszuggerálni az elképzeléseid másokba. Biztos jó megoldás ez?

Hétvégi tipp: amit szombaton megtehetsz, ne halaszd vasárnapra! A takarítást semmiképpen. Az a nap csak a tiéd legyen, és csak olyan dolgokkal, tevékenységekkel, személyekkel töltsd, amik/akik kedvesek számodra.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ma jó hírek érkezhetnek a családoddal összefüggésben. Amennyiben az otthonoddal kapcsolatban szeretnél egy változást megvalósítani, most lehetőséged nyílik rá.

Hétvégi tipp: ha már olajozottan halad az idő kereke, és semmi sem zavar be, menj el egy barátoddal valahova, és beszélgessetek. A segítő, javító szándékú kritikát most hanyagold.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(szeptember 23. - október 22.)

A pénzügyek okozhatnak a mai napon fejtörést, mert bizony komoly összegeket kell kiadnod. Igaz, hogy meg fogod oldani a miből kérdését, de mégsem válsz meg szívesen ekkora pénzösszegtől.

Hétvégi tipp: mivel mindent szeretsz, ami esztétikus, mi lenne, ha elmennél egy kiállításra? Sétálsz egyet, és még gyönyörködhetsz is a kiállított tárgyakban. Igazán nyugis program szombatra. Vasárnap meg csak lógasd a lábadat!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(október 23. - november 22.)

Ma lehet, hogy fáradtabb leszel, hiszen komoly erőfeszítéseket tettél egész héten. Lehet, hogy több alvásra van szükséged? Próbáld megteremteni ehhez a kedvező feltételeket!

Hétvégi tipp: Kényeztesd magad otthon például egy jó könyvvel, utána pedig egy aromaterápiás, gyertyafényes forró fürdővel.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(november 23 - december 21.)

Ma pontosan meg tudod határozni a céljaid, lelkileg is nyitottabbá válsz, közelebb engeded magadhoz azt, aki fontos és így érezheted a partnered, a családod, vagy egy közeli barát támogatását is.

Hétvégi tipp: csak a családtagjaiddal és a szeretteiddel vedd körbe magad. Akárki is bukkan fel, lép be hirtelen az életedbe, most zárd be idealista szíved.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(december 22 - január 20.)

Egy örömteli időszak veszi a mai nappal kezdetét, amely összefügg a kreativitással. Azt teheted, amire régóta vágytál: megmutathatod a világnak, hogy mit tudsz, és ezért az elismerés sem marad el.

Hétvégi tipp: mivel váratlan anyagi bevételed volt vagy lesz hamarosan, megteheted, hogy vasárnap leugorj kedvenc bevásárlóközpontodba, és vegyél egy jó kis felsőt magadnak. Hívd el barátnőidet is.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(január 21 - február 18.)

Szeretnél az otthonoddal kapcsolatban egy jelentős változást megvalósítani, ez fontos célod az utóbbi időszakban. Ma is ezért küzdesz, és minden Tőled telhetőt megteszel, ráadásul nem eredménytelenül.

Hétvégi tipp: a párkapcsolatban élőknél is dúl a szerelem! A testiség kiemelt szerepet kap!


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - november 21., szombat
(február 19 - március 20.)

Ha egyszerre sok mindenbe kezdesz bele, akkor semmit nem haladsz előre. Próbálj meg csak egy célra koncentrálni, mert akkor nagyon szerencsés események várnak rád, és a célt is eléred. A lényeg, hogy egyszerre mindig csak egyet!

Hétvégi tipp: szombat délután menj uszodába a barátokkal, rendezzetek egy úszóversenyt, vasárnap pedig csak pihenj, vagy nézz meg egy olyan filmet, ami a tengerparton játszódik.Bezárás