Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Napi horoszkóp - november 18

Közzétéve: 2020. 11. 18. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 59 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - november 18., szerda

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(március 21. - április 20.)

Ma a hivatás, a család és az otthonod között kell megosztanod magad. Mindhárom terület teljes embert igényel, figyelj oda arra, hogy optimálisan szétoszd az energiáidat!

Napi tipp: ahelyett, hogy rengeteg energiával oldod meg a feladatokat, ma térj el szokásaidtól! Dőlj hátra, tervezz és szervezz, mert tulajdonképpen a kisujjadból is kirázol mindent, te is tudod.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(április 21. - május 20.)

Egy ingatlannal, adás-vétellel, vagy nagyobb befektetéssel kapcsolatban ma nagyon jó hírek érkeznek hozzád. Amennyiben eladni, vagy venni szeretnél, most tedd meg a kezdő lépéseket, szerencsés leszel!

Napi tipp: ha nem tudsz szabadnapot kivenni, akkor használd az ebédszüneted és sétálj egyet, az is tökéletes megoldás a stressz oldására.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(május 21. - június 21.)

Nagyon szerencsés nap következik számodra. Bármibe kezdesz bele, sikerre viszed. Most azokat a dolgokat érdemes megtenned, amelyeket eddig halogattál. Vágj bele az ismeretlenbe!

Napi tipp: itt a remek alkalom! Gondolkozz el, miért ajándékozott meg az élet egy ilyen szuper nappal. Lehet, valami konkrét célja van ennek?


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(június 22. - július 22.)

Ezen a napon anyagi problémák merülhetnek fel. Lehet, hogy váratlanul egy nagyobb összeget kell kiadnod, amely nem lesz egyszerű, át kell csoportosítanod a tartalékaidat, de természetesen megoldod a gondot.

Napi tipp: légy türelmes, egy esély mindenkinek jár. Igyekezz ma megteremteni azt a környezetet, ami jótékonyan hat a kommunikációra.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(július 23. - augusztus 22.)

Otthonváltoztatáson, költözésen, adás-vételen töröd a fejed? Minden erőddel azon vagy, hogy ezt minél előbb megvalósíthasd? Akkor légy kitartó, most minden kreativitásodra szükséged lesz álmaid létrehozásához.

Napi tipp: az estét töltsd a családod körében, így ők is részesülhetnek a jókedvedből.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Szerencsés napra számíthatsz. Sikereket könyvelhetsz el a fontosabb életterületeken, úgy érzed, a háttérből láthatatlan kezek segítik a tevékenykedéseidet. Jól érzed, Jupiter és Merkúr is hátszelet biztosít neked.

Napi tipp: próbálj új időbeosztást készíteni mára, így még eredményesebb lehetsz. Ha nem megy, vonj össze egy-két feladatot, így időt spórolhatsz meg.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(szeptember 23. - október 22.)

Külfölddel, utazással, vagy költözéssel kapcsolatos jó híreket kaphatsz, pozitív események sora történik veled. Utazhatsz, vagy barátok érkeznek hozzád, akikkel szívesen töltöd az időd.

Napi tipp: hallgass az első megérzésedre (már ha emlékszel még rá), és tiszta fejjel gondold át újra a dolgokat.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(október 23. - november 22.)

Ezen a napon - s főként a délelőtti órákban - néhány akadályt kell leküzdened ahhoz, hogy hatékonyan megvalósíthasd az elképzeléseid. Készülj fel erre, akkor nem érhetnek váratlan meglepetések!

Napi tipp: mielőtt kimondasz valamit, feltétlen gondold át. Ha kell, vesd papírra, az segít majd a tárgyilagosságban.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(november 23 - december 21.)

Pénzügyi problémákkal találhatod szemben magad ezen a napon. Ezek nagyon gyors reakciót igényelnek, de ne aggódj, mert, amit ki kell fizetned, az napokon belül vissza is tér hozzád.

Napi tipp: kicsit lassíts le, s legyél önmagaddal türelmesebb. Az idő minden döntésedet visszaigazolja hamarosan.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(december 22 - január 20.)

Ingatlannal és befektetésekkel kapcsolatos szerencsés események várhatók ezen a napon, emiatt utaznod és ügyet intézned is kell, de most minden akadályt leküzdesz. Ha ma kapsz új állásajánlatot, nehogy kapásból nemet mondj!

Napi tipp: egy kis pihenéssel és C-vitaminnal megelőzheted, hogy szervezeted lerobbanjon. A mai napon az öltözködésedre is jobban ügyelj.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(január 21 - február 18.)

Egy nagyon kellemes, reményteli nap vár rád. Szerencsés események történnek, most légy kezdeményező, mert ha kellően lendületes vagy, rengeteg jó lehetőséghez juthatsz.

Napi tipp: egy kiadós beszélgetéssel sokra mész. Délután szervezz egy jó kis teapartit, amire hívd el a legjobb és legmegbízhatóbb barátaidat.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - november 18., szerda
(február 19 - március 20.)

Fontos lenne, hogy megpróbálj egyensúlyt teremteni a lehetőségeid, és a vágyaid között. Amennyiben megtalálod a középutat, sikeres lehetsz a mai napon is. Külső segítséget is kérhetsz, jó ötletekkel fognak megajándékozni szeretteid vagy kollégáid.

Napi tipp: engedj a csajok, barátok vagy anyukád csábításának, most te legyél a fontos! Egy kis shoppingolás is jót fog tenni.Bezárás