Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp október 19-től | Vírusmentes

Közzétéve: 2020. 10. 19. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Ne kérj senkit olyasmire, amit Te sem tennél meg szívesen. A héten nem vagy túl belátó, kissé ésszerűtlenül viselkedsz, bár ez megbocsátható, hisz alapjában nem ez a jellemző rád. Próbáld összeszedni gondolataidat, és sokkal inkább támaszkodj saját magadra, mint másokra! Szerelmi ügyeid érdekes fordulatot vehetnek, akár meglévő, akár új partner személyében. Anyagiak terén talán többet költesz a kelleténél, mely most nem túl okos lépés. A héten semmiképp ne változtass jól megszokott dolgaidon!

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Ezen a héten hajlamossá válsz kisebb balesetek elszenvedésére, ezért légy különösen körültekintő, elsősorban a közlekedés területén! Mindent összevetve, nem a legszerencsésebb időszak elé nézel. A legjobb, ha elfoglalod magad a napi rutinnal, ne vágj most bele semmi újba, inkább körültekintően alkalmazkodj az adott körülményekhez. Ne keveredj veszekedésekbe, se családoddal, barátaiddal, vagy munkatársaiddal! Kerüld el az idegességet, a feszültséget okozó dolgokat! legyen a mottód az, hogy: lassan járj, tovább érsz...

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Ezekben a napokban anyagiak területén komoly zavarok, fennakadások nehezíthetik az életedet, melyek a mindennapok nyugalmát veszélyeztetik. Ideje, hogy alaposan felülvizsgáld anyagi helyzetedet, különösen számláid, tartozásaid, készpénz-tartalékaid tekintetében. Ne sajnáld erre az időt, hosszútávon visszaköszön, hogy most foglalkozol ezzel a kérdéskörrel. Karriered stagnál, sőt, a várva várt jó hírek sem érkeznek meg ezen a héten, de ne aggódj, ami késik, nem múlik!

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Ezek a napok kiválóan alkalmasak arra, hogy végre pontot tegyél egy függőben lévő ügy végére, amelyből Te jössz ki jól. Az elmúlt időszakban kötött ismeretségekből is most profitálhatsz, akár munka, barátság, vagy épp szerelem területén. Ez a hét alkalmas arra is, hogy valamilyen rég áhított tárgyat megvegyél, vagy más módon hozzájuss. Ne felejts el időt szánni a pihenésre. Hívj vendégeket, és érezd jól magad barátaid társaságában. 

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Az anyagiakkal összefüggő problémák feszültséget okoznak neked ezen a héten. Valami talán többe kerül, mint arra számítottál volna, vagy olyan váratlan kiadás adódhat, mely felborítja a mindennapjaidat. Családoddal is konfliktushelyzetbe kerülhetsz, ne bonyolódj vitákba, mert biztos, hogy Te húzod a rövidebbet. Ne idegenítsd el szeretteidet! A hétvége viszont már kiválóan alkalmas egy kis pihenésre, vagy szórakozásra.

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a héten a családoddal kapcsolatban érhet kellemetlen meglepetés. Jobban teszed, ha nem szólsz bele az ügybe, ne üsd az orrod mások problémájába, - hacsak nem kérnek fel kifejezetten a véleménynyilvánításra. Ne vállald a döntőbíró szerepét, mert a végén rajtad kérhetik számon saját rossz döntésüket. Légy inkább nyugodt, és toleráns, foglald el magad saját ügyeiddel, és ne próbáld mások életét jobbá tenni! A héten ne költs túl sok pénzt, és ne tervezz nagyobb bevásárlást, mert problémád akadhat. Anyagi erőforrásaid felett tarts szigorúbb felügyeletet!

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Igazán szerencsés és jó hangulatú napok következnek, és néhány égető problémától is sikerül gyorsan megszabadulnod. Kitűnő időszak ez a pár nap az okos, megfontolt költekezésre is. Itt az idő, hogy kicsit otthonodat is feldobd, s, ha van olyan készülék, amely nem működik, azt is javíttasd meg. A héten kötött ismeretségek, barátságok is tartósak és sikeresek lesznek. Tegyél olyan dolgokat, melyek jó hangulattal töltenek el, és a szellemi frissesség érzetét adják. A hétvégét érdemes az otthonodtól távol töltened.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Nagy a valószínűsége, hogy ezen a héten bizonyos feladatok megoldásához külső segítségre lesz szükséged, egymagad már nem boldogulsz minden problémával. Ne habozz segítséget kérni, később számos alkalmad lesz arra, hogy megháláld a dolgot. Ezen a héten is jobb, ha elfoglalod magad. Dolgozz kicsit lakásodon, végezz javításokat, takaríts, és utána hívd meg a barátaidat! A stresszes hétköznapok után igazán rád fér némi pihenés és szórakozás.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

A mostani konstellációknak köszönhetően kipróbálhatsz olyan új dolgokat, amikről eddig csak álmodoztál. Új flörtök, új munkahely lehetősége, költözés, most mindenre alkalmas időszak következik, amely változást hozhat életedbe. Anyagi ügyekkel kapcsolatban is pozitív irányba fordulhatnak dolgaid, ha van tartalékod, most okosan fektesd be pénzed. Ha merész lépésen gondolkodsz, alaposan járd körbe az ügyet, hisz a körültekintés meghozza a jutalmát.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Ezen a héten a munkahelyi ügyek kerülnek előtérbe. Karriered szárnyakra kaphat, ha jól használod ki a felkínált lehetőségeket. Ne siesd el a döntést, de mindenképp mondj igent a plusz feladatra. Helytelen lenne nemet mondani csak azért, hogy esetleg kíméld magad. Ha nehezen birkózol meg a döntéssel, kérd ki családod vagy partnered véleményét is.  Anyagiak szempontjából is kedvező időszak köszönt rád, de feleslegesen ne spekulálj, és ne kockáztass. Magánéletedben egy kisebb csalódás vár rád, de meg fogod érteni, hogy jobb, ha tudod az igazat, mintha álomvilágban ringatnád magad.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Számos tennivaló vár rád most, melyek szinte minden időt felemésztenek. Saját magadra már nem sok idő jut, olyannyira, hogy kedvelt időtöltéseidet is félre kell most tolni átmenetileg. Ha jól osztod be az idődet, akkor péntekre szinte mindennel végzel, igaz nagyon fáradtnak is fogod magad érezni. A hétvégét töltsd pihenéssel, és készülj fel a következő hétre, amely szintén tartogat rengeteg tennivalót és pozitív lehetőséget. 

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Ezen a héten minden esélyed megvan, hogy akár munkád területén, vagy az iskolában komoly elismerésre tegyél szert. Ez akár fizetésemeléssel, előléptetéssel is együtt járhat. Ugyanakkor az otthoni ügyek már nem ennyire problémamentesek, nagy erőfeszítések árán tudod csak megoldani, hogy minden rendeződjön. Otthonodban tedd rendbe dolgaidat, esetleg változtass néhány apróságon. Meglátod, igazán elégedett leszel kétkezi munkáddal!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu