Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - október 16

Közzétéve: 2020. 10. 16. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - október 16., péntek

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(március 21. - április 20.)

Érd be azzal, amit ez a nap kínál, ne akarj még többet! Sikerek a hivatásban, szerelemben, kicsattanó egészség, ragyogó forma, nyugalom - mit kívánhatnál még? A kevésnek tűnő alkalmanként sokkal jobb, mint bármi, ami bizonytalanságot idézhet elő.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(április 21. - május 20.)

Semmihez sem fűlik a fogad? Zajosan jössz-mész, így álcázod, hogy nem is csinálsz semmit. Aztán persze csinálsz ezt-azt, ám meglehet, hogy abban nincs sok köszönet, sem különösebb eredmény. Próbálj mosolyogni és elhinni, hogy az élet szép, így az eredmények is megérkeznek délutánra.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(május 21. - június 21.)

Minden csontodban, valamint egész fizikális és szellemi valódban érzed, hogy fáradt vagy, ugyanakkor lelkileg leírhatatlan frissességet érzel. Fura ez a kettősség, ám talán nem elegendő ahhoz, hogy teljes emberként végezd a munkádat. Gondold át, mi az, ami most nagyon fontos, és csak arra szánj időt. A kevesebb ma tényleg több...


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(június 22. - július 22.)

Mindig nagy erőpróba magunkba nézni. Ez most neked is sok keservvel járhat, ugyanakkor megéri a fáradtságot. Komoly eredménnyel járhat az, ha őszinte leszel, elmondod a véleményedet, s meghallgatod másokét. Kibékülés és jó kompromisszumok születhetnek.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(július 23. - augusztus 22.)

Az Oroszlánban is felébred a vágy az utazás, a változatosság iránt. Ugyanakkor kiválóan alkalmas ez a nap az üzletkötésre, kereskedésre, új barátság kialakulására is. Te lehetsz a kezdeményező, és a babért is gyorsan learathatod. Rajta!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Végre újra kezded megtalálni régi önmagadat. Visszatér az igazi kedved, elhagyod rossz szokásaidat, ismét a szerethető Szűz leszel. Ezt környezeted is megérzi, és örülnek neked, a változásnak, és biztos lehetsz abban, hogy sokan keresik majd a társaságodat.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(szeptember 23. - október 22.)

Ha minden terv szerint halad, hamarosan komolyan elkezdhetsz foglalkozni az ingatlanvásárlás, csere, vagy egy befektetés gondolatával. Egyelőre azonban még csak a gondolatok forognak ekörül. Ne állj meg, tarts ki, és haladj tovább a tervezett úton, hogy elérd az áhított célt.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(október 23. - november 22.)

Nem találsz támaszra, bizalmasra, akinek mindent elmondhatnál, akitől tanácsot kérhetnél, akiben maradéktalanul és feltétel nélkül megbízhatnál. Pedig közel van, olyasvalaki lehet, aki nem kínálja fel magát önként, hanem neked kell kutatnod és keresned. Nézz körbe alaposan, s nem fogsz csalatkozni.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(november 23 - december 21.)

Máris újabb megbízatást vagy épp ajánlatot kapsz, pedig még alig fejezted be az előző tennivalódat. Most nem is tudod, örülj-e vagy sem. Ne vállald el azonnal a munkát! Gondold át, elemezd ki, kérj külső, szakértői segítséget. Összességében rá fogsz jönni, hogy aligha lenne alkalmasabb az idő valami új dologba kezdeni.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(december 22 - január 20.)

Most ne a meredek vagy túlzott kockázatokat magukban rejtő dolgokban keresd a megoldásokat! Fogadd el, hogy érdemesebb tűzszünetet kötni, nem kell állandóan csőre töltött fegyverrel járkálni. Ma kompromisszum helyett akár konszezusra is lehet jutni!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(január 21 - február 18.)

Erős leszel egész nap, emellett összeszedett és nagyszerű a hangulatod. Mindez azonban nem elég, hogy egy nehéz feladatot könnyedén megoldj. Kérj segítséget környezetedtől, hidd el, sokan támogatnak szívesen, ha kéred ezt.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - október 16., péntek
(február 19 - március 20.)

A hullámok nem akarnak elcsitulni, rettenetesen érzed magad ebben a felkavart lelki állapotban. Hagyj most csapot-papot, pihenj inkább egy keveset! Ne nézd a naptárat, nem számít, hogy mit mutat! Azt nézd, mire van szükséged! Ez pedig a feltöltődés, hát szánj erre ma időt.Bezárás