Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - szeptember 17

Közzétéve: 2020. 09. 17. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 36 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(március 21. - április 20.)

Ma nyugis nap elé nézel. Alkalmas az idő arra, hogy elintézz olyan ügyeket, amiket idáig csak halogattál. Most a hosszabb lefolyású dolgoknak is nekifoghatsz, hiszen nagy valószínűséggel senki nem fog megzavarni, így végzel a tennivalókkal és talán pihenhetsz is egy kicsit. Mindeközben azt érezheted, hogy mindenki magadra hagy, senkire sem számíthatsz, a főnökeid és a családtagjaid sem könnyítik meg a helyzeted. Légy magabiztos, egyedül is sikert érsz el!

Napi tipp: ne pazarold el a nyugis időszakot, használd ki tartalmasan. Most sok mindenben előreléphetsz, de csak akkor, ha teszel is érte.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(április 21. - május 20.)

Minden energiáddal azon fáradozol, hogy a hivatásodban kedvező fordulatot tudj előidézni. Ettől függetlenül ez még nem az az időszak, amikor azonnali sikerrel járhatsz, de ami késik, nem múlik. Mindeközben lassan közeledik a hét vége, bizsereg is minden idegszálad, ezzel a fokozódó lendülettel könnyebben is mennek dolgaid.

Napi tipp: csak pozitívan és lelkesen. Így az idő is, és a munka is sokkal jobban fog menni, és észre sem veszed, már végeztél is minden tennivalóval.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(május 21. - június 21.)

Ezen a napon csalódhatsz valakiben, akiről nem is gondolnád. Ne tulajdoníts ennek túl nagy jelentőséget, hiszen holnapra már el is felejted az egészet. Mindeközben sokan akarnak veled találkozni? A határidőnaplódban nem sok hely maradt. Jól tudod, hogy fontos elmenni vásárolni, de már csak kevés időd maradt arra, hogy mindent beszerezz, sőt baráti kapcsolataidat is ápolnod kellene.

Napi tipp: próbálj időt szakítani, akár egy kávéra is. Tervezd a helyszínt egy bevásárlóközpontba, így előtte vagy utána a vásárlást is meg tudod majd oldani.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(június 22. - július 22.)

A mai nap délelőttjén becsaphatóvá válsz, nem látod tisztán a saját lehetőségeidet. Bár rendszerint két lábbal állsz a földön, most mégis a realitás hiánya jelentkezhet. Összességében azért jó a kedved, ezt délután kevés dolog befolyásolhatja. Ritka az ilyen pillanat, de amikor bekövetkezik, varázslatos minden ember számára, hiszen nem csak te szárnyalsz ilyenkor, hanem a környezetednek is adsz egy kis energiát.

Napi tipp: ne fukarkodj a mosolyokkal se! A jókedved ragadós, így olyan hangulatot tudsz magad köré varázsolni, amire már rég vágytál.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a napon könnyen becsaphatnak, ha nem vagy elég objektív. Túl sok mindent szeretnél egyszerre, de ez így nehéz lesz! Egyszerre csak egy dologra koncentrálj! Ha ezt nem teszed, akkor ez a nap kínkeservesen telhet. Vegyél erőt magadon. Jobb, ha inkább a feldataid elébe mész, így sokkal könnyebbé teheted a dolgod. Ma nem legyinthetsz semmire, mert minden félretolt probléma később még nagyobb erővel bukkan később fel.

Napi tipp: kivételesen fogadd meg a környezeted tanácsát, és ne makacskodj, így minden akadályt könnyen fogsz venni.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a napon nem látsz tisztán, nem vagy elég reális sem önmagaddal, sem a külvilággal szemben. Könnyen túlzásokba eshetsz, légy óvatos ezen a területen! Azzal jársz a legjobban, ha nem alkotsz véleményt semmiről se. Ne feledd, sokan nem bírják az őszinteséget és nem mellesleg lehet, hogy nincs minden tudás a birtokodban ahhoz, hogy tisztán lásd az eseményeket. Így, ha hallgatsz, bölcs maradhatsz.

Napi tipp: a kommunikációd kicsit félreérthető lehet, amiből később neked lesz problémád. Inkább maradj ma ki mindenből.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(szeptember 23. - október 22.)

Családi körben ma több vita is kialakulhat. Úgy érzed, hogy valaki nem őszinte veled, és ezt nem is hagyod szó nélkül. Ne mondj olyat, amit később megbánnál, fogd vissza magadat délelőtt. Délután egy meglepetés vár rád. Régóta görcsölsz egy problémán, aminek megoldásában most segítséget kaphatsz, ráadásul egy olyan személytől, akire te nem is gondoltál. Nem szóltál senkinek a nehézségeidről, így különösen érdekes, hogy pont most jutsz az illető eszébe.

Napi tipp: ne látszódjon rajtad a meglepődés, és ne is kérdezősködj, inkább csak fogadd el és köszönd meg a segítséget.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(október 23. - november 22.)

Az otthonodban szeretnél változtatást véghezvinni? Lehet ez egy apróság, de akár egy nagyobb volumenű dolog is. Ma nem feltétlenül jársz teljes sikerrel, akadályba ütközöl, türelem, hamarosan ez is megoldódik. Koncentrálj inkább a munkádra! A karrieredben olyan sikerek várnak rád, amikről mindig is álmodtál, de ezért tenni is kell, nem lehet zsebre tett kézzel ücsörögni. Ha figyelsz a környezetedre és nem pörgöd túl a feladataidat, akkor könnyedén észreveheted a megoldást!

Napi tipp: szép lassú és körültekintő legyél ma, így egy olyan apróságot fogsz majd észrevenni, amin amúgy átsiklanál, de ez hozza majd meg neked a sikert.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(november 23 - december 21.)

Ma a pénzügyekkel kapcsolatban adódhatnak problémáid. A családdal kapcsolatos kiadások is megszaporodtak, és úgy érzed, nem tudsz mindennek eleget tenni. Légy körültekintő, mert - az előzőektől függetlenül - valaki a segítségedre szorulhat. Nem mer szólni, inkább azt várja, hogy valaki észreveszi és felajánlja majd a segítő jobbot. Sokan nem szeretik bevallani, hogy nem birkóznak meg az élet kacskaringós ösvényein.

Napi tipp: figyelj oda a környezetedben lévő emberekre. Hallgass a megérzésidre és cselekedj azok szerint. A sok jót, amit adsz, vissza fogod kapni.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(december 22 - január 20.)

Légy óvatos a közlekedésben, mert balesetveszély leselkedhet rád. Amennyiben üzleti útra, vagy éppen a munkahelyedre indulsz, fokozottabban figyelj mindenre, főleg mások cselekedeteire. Késő délután és este szinte mindenki a társaságodra vágyik. Jó is a kikapcsolódás, jókat nevetni, mulatni egy kicsit a barátokkal, ami számodra felér egy terápiával. Viszont az időbeosztásodra figyelj oda, mert ha nem jól tervezed meg a napod, akkor csúnyán megcsúszhatsz idővel.

Napi tipp: állítsd be a mobilodon a figyelmeztető csengőhangot, hogy ne időben elindulhass mindenhova és ne maradj le semmiről se.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(január 21 - február 18.)

Váratlan kiadásokra számíthatsz, s ez ismételten távolabb tol a kitűzött célodtól. Viszont remek ötletekkel állsz elő, amelyek segítségével néhány problémát megoldhatsz. Este azon kaphatod magad, hogy továbbra is jó a hangulatod, a fellegekben jársz. Ez ritkán fordul elő veled, szerencsésnek mondhatod magad, hogy ilyen érzések kerítettek hatalmukba. A környezeted is meglepetten áll e helyzet előtt, és nem értik mi van veled.

Napi tipp: Néha nagyon jó fantáziálni, mert ebben az állapotban születnek a legjobb ötletek.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - szeptember 17., csütörtök
(február 19 - március 20.)

Légy megfontolt! Napod igen viccesen kezdődhet. Később csak azokba a dolgokba fogj bele, amelyek elengedhetetlenek, hiszen most nem feltétlenül találod a megfelelő irányt, nem lennél túl sikeres. Estére annyira fáradt leszel, hogy ziláltnak tűnhetsz, ami tőled igazán szokatlan.

Napi tipp: ha valamit elrontasz, összekavarsz, ne akadj ki magadon. Legjobb lesz, ha lemondod le a délutáni dolgaidat, s inkább kikapcsolódással töltöd az idődet.
Bezárás