Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - szeptember 14

Közzétéve: 2020. 09. 14. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(március 21. - április 20.)

Bármennyire is nyugodt vagy és általában nehéz kihozni téged a sodrodból, most ez mégis sikerülhet valakinek. Meglepve tapasztalja az energiát, ami belőled áramlik, és meg is nyugszik tőle. A végén szívjatok el egy békepipát.

Napi tipp: hiába is tombol benned a tettrekészség, alaposan nézz utána, belefér-e az idődbe egy további extra feladat, vagy inkább kevesebbet vállalj, azzal biztosra mehetsz.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon érzelmi konfliktusba kerülhetsz a családoddal, mert esetleg egy picit erőszakosabban szeretnél megvalósítani valamit, és ezt nem nézik jó szemmel. Szakmai téren is összerúghatod a port valakivel, - csak óvatosan.

Napi tipp: légy résen és ne keseredj el, hanem inkább gondolkodj. Nincs olyan nagy gond, meg tudod oldani az aktuális feladatokat vagy problémákat.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(május 21. - június 21.)

Tele vagy energiával, tettre készséggel, a lelked viszont nagyon harmonikus és nyugodt. Most nincs előtted megoldhatatlan feladat, vágj bele bátran bármibe, sikeres leszel!

Napi tipp: ne csinálj felesleges dolgokat, csak és kizárólag azt, amiről tudod, hogy hasznot hoz neked.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(június 22. - július 22.)

Az elkövetkezendő egy hónapban sikerek várnak rád az élet minden területén, kreatív vagy, és pozitív kisugárzásod mindenkit vonz. A mai nappal induló sikerszéria anyagilag is megtérül hamarosan.

Napi tipp: ne keresd az okot. Fogadd el, és örömmel köszönd meg, amit kapsz. Add át magad az érzésnek, amit nem minden nap élhetsz át.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(július 23. - augusztus 22.)

A hivatásodra esetleg a tanulmányaidra fekteted a hangsúlyt? Szeretnél megcélozni egy pozícióváltást, esetleg teljesen másba kezdenél? Erre most meglesz a lehetőséged és az alkalmad. Vágj bele bátran terveid megvalósításába! Sikeres leszel!

Napi tipp: cselekedj, míg nem késő. Bármilyen kellemetlen helyzetbe kerülsz is, próbáld meg enyhíteni a feszültséged. Fáradozásod nem lesz hiábavaló.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Nagyon felpörögsz ebben az időszakban, és nagy hangsúlyt fektetsz azokra a dolgokra, amelyeket meg szeretnél valósítani. Ma a tétlenség és a láblógatás másokra lesz jellemző, nem rád!

Napi tipp: ne várj iránymutatást másoktól. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni és megold a feladatod, magadban kell átgondolnod az adott szituációt.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(szeptember 23. - október 22.)

Még mindig tart az az időszak számodra, amikor fel kell készülnöd a váratlan, meglepő, sokszor izgalmas fordulatokra, elsősorban a szerelem, a szakmai kérdések és az esetlegesen meglévő vállalkozás területén. Bármi adódik, vállald el!

Napi tipp: kicsit nézz körül és vedd észre, nem vagy egyedül. Ha egy kicsit is odafigyelsz a körülötted lévőkre, észreveszed, hogy sokan segítenek, ha kéred ezt.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(október 23. - november 22.)

Nem szerencsés, ha a főnököddel, vagy egy fontos üzleti partnerrel, ügyféllel szállsz vitába, mert megtörténhet, hogy Te húzod ma a rövidebbet. Érzékenyen reagálsz az igazságtalanságokra, de most csak magadnak ártasz, ha túlzottan beleütöd az orrodat olyan ügyekbe, melyek nem tartoznak rád.

Napi tipp: amennyiben ma valaki megosztja veled a titkát, légy határozott, és már a kisugárzásoddal is azt sugalld, hogy lehet benned bízni.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(november 23 - december 21.)

Szerencsés leszel anyagiak terén, a pénztárcád hirtelen gyarapodik, vagy legalábbis a jó hírek elérnek hozzád a vagyoni növekedés tényéről. A munkád csak akkor jó befektetés, ha jól érzed magad benne, így érdemes mérlegelni, hogy mész vagy maradsz...

Napi tipp: a barátaidra éppen úgy, mint a családtagjaidra mindig legyen időd. Egy munka sem olyan fontos, mint ők. A munkarended szervezd úgy, hogy egyik se sérüljön.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(december 22 - január 20.)

Nagy hangsúlyt fektetsz arra, miként jelensz meg a külvilág előtt, mert fontosnak tartod mások véleményét? Ez ma rendjén van így, Vénusz sarkall is arra, hogy lehengerelj másokat, és szükséged van a pozitív visszajelzésekre.

Napi tipp: ugyanakkor ne mondj ki mindent, ami először az eszedbe jut. Bár a Bak néha érzéketlennek tűnik, nem az, és ezt te is nagyon jól tudod.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(január 21 - február 18.)

Örömteli időszak vár rád a mai nappal kezdődően, pontosan érzed, mit kell tenned a sikerért, és ehhez megvan a kellő kitartásod is. Nem adod fel az első akadályoknál, a lendületed visz előre.

Napi tipp: előbb-utóbb minden kiderül, úgyhogy ne siess sehová. Csak ügyesen és okosan próbálkozz, ha már semmiképpen sem bírod ki, hogy fellebbentsd valamiről a fátylat.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - szeptember 14., hétfő
(február 19 - március 20.)

A hivatásodnak köszönhetően pozitív fordulatra számíthatsz a pénzügyek terén. Egyre több váratlan feladattal találnak meg, amely anyagilag is meglepően kedvező lehetőségeket rejt, használd ki!

Napi tipp: van, hogy nem kell bármi áron beszélni. Épp elég, ha hallgatsz és figyelsz. Ez a nap összességében pontosan ilyen lesz.Bezárás

Bezárás