Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp szeptember 14-től | Vírusmentes

Közzétéve: 2020. 09. 14. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Ezekben a napokban különösen türelmes, odaadó és kedves tudsz lenni környezeteddel, s ez a pozitivitás megnyilvánul a külvilág felé is. Családodban és munkahelyeden egyaránt érzik az emberek, hogy most segítőkészebbé váltál. De ne hagyd, hogy végtelenül kihasználják jó szándékodat, mások válláról ne vegyél le minden terhet, hisz könnyen túlvállalhatod magad. Szerelem terén a pénteki nap hozhat jelentős fordulatot, csak figyelj!

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Itt az idő, hogy az elmúlt hetekben felgyülemlett feszültségnek, problémáknak és befejezetlen dolgoknak a végére járj. Nem lehet a végtelenségig tologatni a feladatokat, nem teheted meg, hogy a homokba dugod a fejed. Ez a viselkedési mód egyáltalán nem méltó hozzád, s csak újabb konfliktusok forrásának lehetőségét teremted meg. Önts tiszta vizet a pohárba, párkapcsolat, család és üzleti ügyekben egyaránt.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Fontos lenne átgondolnod jelenlegi helyzetedet, és eldöntened, merre is menj tovább. Munkád és karriered területén még vannak céljaid, bár a lehetőségek mostanában nem igazán voltak kedvezőek. Tulajdonképpen kézzelfogható távolságban van tőled a megoldás kulcsa, ismerd fel a helyzetet, és tedd meg a megfelelő lépéseket. Céljaid eléréséhez az e heti konstellációk nagyon kedvezőek, miért ne használnád ki azokat?

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Mostanában úgy tűnik, kicsit nehézkesebb tudod megértetni magad a környezeteddel, de ez azért van, mert egyáltalán nem jól fejezed ki a gondolataidat, az érzelmeidet, sőt inkább nem is beszélsz ezekről. Elbeszéltek egymás mellett számos emberrel, ami csak újabb konfliktusokat szül. Lehet, hogy nem is ismered olyan jól a téged körülvevő embereket, mint ahogyan azt te gondolod? Alkalmanként bizony hajlamos vagy arra, hogy csakis a saját oldaladról szemléled a dolgokat. Változtass ezen, hisz ez a te érdeked!

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

A téged körülvevő emberek és szituációk hangulata erősen befolyásolhat téged, de ez most fel sem tűnik neked. Pedig nem ártana, ha észrevennéd, hogy a környezeted pozitívan reagál erre a változásra, s még dicséreteket is kaphatsz. Elképzelhető, hogy ha eddig nem volt párkapcsolatod, ezen a héten találkozhatsz egy számodra alkalmas partnerrel. Ne légy nagyon bizalmatlan, hisz elriaszthatod vele azt, akit nem kellene!  Egy randi még nem kötelez semmire, s ez igaz az üzleti jellegű megkeresésekre is!

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Érzékenységed ezen a héten jól jöhet különböző kapcsolataidban, közelebb hozhatja hozzád családodat, barátaidat. Ha van már párkapcsolatod, ez a hét alkalmas arra, hogy még jobban elkötelezd magad. Szerencsére most inkább értelmi és nem érzelmi síkon közeledsz a megoldandó problémák felé, így könnyebben meg is tudod oldani azokat. Képes leszel szavak nélkül is kommunikálni, amely jól jöhet egy jelentősebb döntés alkalmával.

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Mutasd meg a világnak ki is vagy valójában! Te is képes vagy arra, mint bárki más, ne szorítsd tudatosan háttérbe magad csak azért, hogy másokat előrébb engedj. Ne légy szégyenlős vagy visszahúzódó, hisz akkor sosem jutsz egyről a kettőre. Ha kell igenis nyisd ki a szád, mondd el a véleményed, oda fognak figyelni rád, s ezen még magad is meglepődhetsz. Új kapcsolat kezdetére is tökéletesen alkalmas ez a hét.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Családod, barátaid, a hozzád közelállók mostanában kissé mellőzöttnek érezték magukat, s ezt itt az idő bepótolni. Ha kell, beszélj nekik érzelmeidről, gondjaidról, hisz lehet, hogy még segíteni is tudnak neked, akár csak néhány jó tanács erejéig. Egyáltalán nem szégyellnivaló, ha valakinek megoldásra váró gondjai vannak, ez most a tanulás korszaka számodra, okulj a hibákból, hogy ne kövesd el újra ugyanazokat.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Ha úgy érzed, nem stimmel valami körülötted, akkor csak feleslegesen fested az ördögöt a falra. Ne keress ott is problémát, ahol nincsen. Nem akar téged senki bántani, vagy megnehezíteni az életedet. Lehet, hogy nem mindenki viszonyul hozzád pont úgy, ahogy te reméled, vagy elvárnád, de csak ezért ne kezdj vitába senkivel. Nem éri meg olyan veszekedést kirobbantani, aminek nincs alapja, ráadásul ezekből csak vesztesen szállhatsz ki.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Munkád, karriered területén jó véleménnyel vannak rólad, sőt most van esélyed arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán. Ha felkínálnak bármilyen lehetőséget, most semmit se utasíts vissza, még ha több munkával, nagyobb kötelezettséggel is jár. Mindig is képes voltál arra, hogy elláss egy komolyabb feladatot, hát most itt az idő a bizonyításra is. Ha valaki most váltana munkahelyet, arra is alkalmas időszak kínálkozik.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Régi kapcsolataid jól működnek, s még újabbakat is bezsebelhetsz ezen a héten. Különösen a barátokra szánj végre időt. Szerelem területén is érdekes fordulatok lehetőségét tartogatja számodra ez a hét, az sem elképzelhetetlen, hogy barátaid között fedezel fel valakit, aki talán többet jelent számodra. De mérlegelj, hogy érdemes-e felrúgni egy régi jó kapcsolatot, egy alkalmi flörtért.  A hétvégét mindenképpen töltsd házon kívül, amíg még szép az idő!

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Ez a hét arra alkalmas, hogy élj a mának. Használd ki az adódó lehetőségeket, engedj utat az új ötleteknek. Néha te is felrúghatod a szabályokat, persze értelmes kereteken belül. Újdonság és frissesség tölti fel mindennapjaidat, használd ki, hogy most dupla energiával vetheted bele magad munkádba, vagy épp szerelmi életedbe. Engedd, hogy történjenek veled a dolgok! Érzelmi életedre nagy hatással lehet a szombati nap, örülj annak, ha régi barátok, távoli rokonok bukkannak fel!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás