Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - július 30

Közzétéve: 2020. 07. 30. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(március 21. - április 20.)

A mai napon sok ügyintézés vár rád, és azt sem tudod, hogy fér bele majd a napodba a rengeteg elintéznivaló, de ügyesen megoldod, és mindennek a végére jársz. Este kalandozz el kicsit az év hátralévő részének tervezésébe.

Napi tipp: délután ugorj be a szüleidhez, vagy a testvéredhez, és beszélgess egy kicsit. Meg fognak lepődni hirtelen felbukkanásodon, de nagyon örülnek majd neked.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(április 21. - május 20.)

Ezek a napok számodra az anyagi biztonságról szólnak, valahonnan bevétel érkezik, amire nem számítottál. Otthonodra költöd, most ez a legfontosabb számodra. Ami ma történik veled, az hosszútávon segíti az utad.

Napi tipp: délután a háztartásé! Hogy ne morogjanak a veled egy fedél alatt lakók, a tegnapi káoszt tüntesd el gyorsan.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(május 21. - június 21.)

Szerelmi életed kerül előtérbe. Szeretnél javítani rajta, de minél jobban szeretnél te valamit, azt a külvilág annál inkább hárítja. Ne akarj mindent egyszerre, főleg olyat ne, ahol látványosan csak falakba ütközöl.

Napi tipp: fogadd el a segítséget, bárhonnan is érkezik. Jóakaróid csak a javadat akarják, de ahhoz, hogy segíteni tudjanak, te is kellesz!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(június 22. - július 22.)

Az anyagi problémák még mindig nem múltak el teljesen, nehéz, de hasznos küzdelmeket vívsz ezen a területen, viszont egy régi ismerősöd hirtelen felbukkanhat életedben, és érdekes megoldási javaslattal állhat elő...

Napi tipp: ne halassz semmit holnapra, vagy későbbre, mert minden, amit ma félreraksz, kedvezőtlen végkifejletű lehet.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(július 23. - augusztus 22.)

Most képes vagy megváltoztatni magad körül olyan dolgokat, amelyek eddig zavartak. Ez Téged is pozitív irányba változtat, és sikeresebbé tesz az életben.

Napi tipp: tele vagy energiával, amit többnyire a hivatásodba fektetsz. Ma tegyél kivételt, és vedd elő a barátaidat, barátnőidet!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Szerződések megkötésére alkalmas ez nap. Ha jogi problémáid vannak, megtalálod a megoldást. Ha tovább szeretnél tanulni, most segítséget nyújtanak a csillagok, és érdekes irányba indulhatsz el.

Napi tipp: Légy körültekintő a mai napon, mert vannak irigyeid, akik árgus szemekkel figyelnek.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(szeptember 23. - október 22.)

Szerencsés vagy, hiszen minden az elképzeléseid szerint alakul, sőt a vállalkozásban és a szerelemben is egyaránt sikereket érhetsz el. Kellemes nap vár rád, parádés befejezéssel!

Napi tipp: gondold végig egy átlag napodat, és minden nap egy régi, rossz szokásodtól szabadulj meg vasárnapig. Kezdd ma a visszaszámlálást!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(október 23. - november 22.)

Változatos lesz számodra ez a nap, mintha egy hullámvasúton ülnél, de mégis jól kerülsz ki a dolgokból. Ma a hivatásod tartogat számodra izgalmas feladatokat, semmit ne utasíts el időhiányra hivatkozva.

Napi tipp: ha van egy régóta dédelgetett álmod, gondolkodj el azon, hogyan tudnád megtenni az első lépéseket vele kapcsolatosan.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(november 23 - december 21.)

A mai nap kérdése, hogy a szívedre, vagy az eszedre hallgass-e. Ez komoly dilemmát jelent számodra, és bizony most a nap nagy részét töprengéssel töltöd. A helyzet pedig elég egyértelmű: anyagiakkal összefüggésben csakis az ész, egyéb téren az érzelem döntsön.

Napi tipp: bármibe is botlasz a mai nap során, ne ragadj le semminél, épp csak annyi időre, amíg kielemzed a dolgokat! Javadra válik vagy sem...


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(december 22 - január 20.)

Szerencsés nap vár rád, hiszen csupa örömteli dolog történik veled. Kellemes eseményekre számíthatsz, feltárulnak a lehetőségek, amelyek mindig is érdekeltek. Valaminek a felvállalásával fogsz kacérkodni, tedd, amit jónak látsz.

Napi tipp: délutánra két lehetőséged is van! Beszéld meg sérelmeidet szeretteiddel, vagy menj el shoppingolni a barátnőddel.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(január 21 - február 18.)

Még mindig tart a szerencsés periódus, használd ki, bármibe fogsz, az most sikerül. Új területek felé is nyitott lehetsz, hiszen régóta vonz az ismeretlen, de eddig nem mertél váltani. Pedig most a Hold is segít.

Napi tipp: délután minden otthonnal kapcsolatos teendődet végezd el. Ha eladni vagy venni szeretnél, azt is a mai napra tervezd!


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - július 30., csütörtök
(február 19 - március 20.)

Az otthonoddal kapcsolatban szeretnél megoldani néhány kérdést, de a pároddal, egy családtaggal nem vagytok közös nevezőn ezt illetően, így sajnos ma nem tudsz haladást elérni. Ha viszont kizárólag önmagaddal hadakozol, hagyd későbbre a döntést.

Napi tipp: este dőlj nyugodtan hátra és engedj a henyélésnek. Egy ilyen nap után mást nem is lehet tenni, és különben is: megérdemled!Bezárás