Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Napi horoszkóp - július 1

Közzétéve: 2020. 07. 01. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 199 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - július 1., szerda

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(március 21. - április 20.)

Ezen a napon légy óvatos, mert az idősebb emberekkel, vagy feletteseiddel meggyűlhet a bajod. Ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget a helyzetnek, csak csendben tedd a dolgod, így elkerülve a vitákat.

Napi tipp: gondold végig, mielőtt nekiállnál bárkit is nyaggatni, valóban szeretnéd a barátságát, a figyelmét? Ha igen a válasz, csak akkor lendülj akcióba.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(április 21. - május 20.)

Ma leginkább a pénzügyek kötik le a figyelmed, de ne hagyd, hogy a problémák a fejedre nőjenek. Családi segítséget kérhetsz bármikor, ha úgy érzed, szükséges.

Napi tipp: nyugodtan hallgasd meg mások véleményét is, ugyanakkor elsősorban a saját megérzéseid után menj.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(május 21. - június 21.)

Ezen a napon nyugodtan hagyatkozhatsz a barátaidra, hiszen hatékony segítséget nyújthatnak az életed több területén is. Boldog vagy, úgy érzed, ez a Te napod, - és így is van!

Napi tipp: fordíts ma nagyobb figyelmet a családtagjaidra, ismerőseidre, barátaidra. Hívd fel őket, egy pár perc még nem a világ vége.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(június 22. - július 22.)

Ma ne tervezz semmilyen nagyszabású dolgot, mert ennek még nem érkezett el az ideje. Szükséged van a pihenésre és a feltöltődésre is. Szánd erre ezt a napot, lógasd kicsit a lábaidat!

Napi tipp: akár hitel, akár vásárlás, ma csak fejben tervezz, s holnap intézkedj. Megéri a fáradtságot.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(július 23. - augusztus 22.)

A munkahelyeden vagy otthon vitás helyzetbe keveredhetsz. Inkább csendben maradnál, bár egyáltalán nem értesz egyet. Állj ki az igazadért, adj hangot nemtetszésednek őszintén, de diplomatikusan!

Napi tipp: valaki olyan ötletet adhat ma neked, amit ha egy kicsit átfazonírozol, nemcsak a magad, de később karrieredet vagy akár a gyermekeid jövőjét is megalapozhatod.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a napon nagyon szerencsésnek érezheted magadat. A munkáddal kapcsolatban most végre egy hosszútávú terv alapjait rakhatod le. Vágj bele, sikeres leszel, és anyagilag is profitálsz belőle!

Napi tipp: késő délutánra már ne vállalj be semmit. Most kivételesen a családodat is kérd meg arra, hagyjanak pihenni és gondolkodni egy kicsit.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(szeptember 23. - október 22.)

Ezen a napon próbálj meg a külvilág jelzéseire koncentrálva fejlődni, összegezni a tapasztalataidat, majd ezeket bölcsességgé kovácsolva okulni. Hidd el, megéri okosnak és összeszedettnek lenni!

Napi tipp: lesz energiád bőven, úgyhogy belecsaphatsz a tennivalók elvégzésébe, de a szervezést érdemes megosztani másokkal.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(október 23. - november 22.)

A mai nap egy kicsit megakaszthatja a dolgok gördülékeny menetét. Az utóbbi sikeres időszak után ezt most egy kicsit hidegzuhanyként éled meg. Ne keseredj el, minden változik hamarosan, pozitív irányba!

Napi tipp: sikert csak úgy érhetsz el, ha pontosan megfogalmazod szándékaidat, kéréseidet. Még a főnököddel is így kommunikálj!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(november 23 - december 21.)

Boldog napra számíthatsz. A kedvesedben, szeretteidben, közeli barátaidban maradéktalanul megbízhatsz, s ez nyugalommal és harmóniával tölt el. Ez a nap is megerősít abban, hogy jó úton jársz.

Napi tipp: ha már nagyon nem bírsz magaddal, vedd elő a régen halogatott feladatodat, és foglald le magad vele, így biztosan nem marad időd másra.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(december 22 - január 20.)

A munkád területén most egy lassabb átalakulás veheti kezdetét, amikor megpróbálsz nyitni új területek felé. Légy merész, hidd el, sikeresen alakul majd minden terved!

Napi tipp: ha mindig csak dolgozol, nem veszed észre az élet apró örömeit. Ugyan munkád sikerrel kecsegtet, de az oda vezető út nem lesz olyan kellemes, mint amilyen lehetne…


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(január 21 - február 18.)

Vállalkozásod vagy munkád terén lehetséges ma egy apróbb változás, amely pár perces ügyintézéssel megoldható, és az ötletből valóság lesz. Kellemes nap vár, mosolyogj sokat!

Napi tipp: munkád maradéktalanul lásd el, utána pedig vonul j vissza egy kicsit a világtól, és foglakozz valami olyannal, ami megnyugtat.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - július 1., szerda
(február 19 - március 20.)

A munkádban most sikert sikerre halmozol. Kreatív és ötletes vagy, nagyszerű megoldások jutnak eszedbe. Légy ma nagyon aktív, ha így teszel, sikeres leszel, és elismerést vívsz ki magadnak!

Napi tipp: apró örömök elé nézel, még mielőtt lemegy a nap, főleg esetleges saját vállalkozás vagy a szerelem területén.Bezárás