Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - március 27

Közzétéve: 2020. 03. 27. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - március 27., péntek

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(március 21. - április 20.)

Érdekes és használható ötleteid támadhatnak délelőtt, sőt, mivel környezeteddel is súrlódásmentesen kijössz, viszonylag hamar meg is tudod ezeket valósítani. A siker garantált.

Napi tipp: hallgass a szívedre, nem fogod megbánni. Mindenféleképpen jól döntesz, kedvező bolygóállások garantálják ezt.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(április 21. - május 20.)

Új impulzusokra lenne szükséged! Menj emberek közé és főleg légy nyitott! Figyeld meg, hogyan gondolkodnak, érvelnek, kommunikálnak mások, ami nagy segítség lesz neked!

Napi tipp: jár nyitott szemmel, és hallgasd meg mások véleményét is. Nem feltétlen nekik van igazuk, a végső konzekvenciát úgyis te vonod majd le.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(május 21. - június 21.)

Az esti órákra végre sikerül visszaállítani azt a fajta harmóniát és egymásra hangoltságot - pároddal vagy szeretteiddel -, ami délelőtt még feszültséget okozott. Ne hagyd, hogy a harag emésszen bármi miatt!

Napi tipp: a munka mellett fontos, hogy a barátaidra, szeretteidre is szánj időt. Válassz olyan alkalmat, amikor 100%-ban képes vagy rájuk figyelni.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(június 22. - július 22.)

Délutánra teljesen elfogyhat belőled a lelkesedés, főleg akkor, ha azt tapasztalod, hogy a másik fél, például kolléga, felettes, közvetlen családtag, netán egy barát nem viszonozza és értékeli mindazt, amit adsz neki.

Napi tipp: ne akarj meggyőzni mindenkit, elég, ha te tudod az igazat. Ha egyből nem hisznek neked, legyen az ő bajuk, ne foglalkozz velük.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(július 23. - augusztus 22.)

Szinte semmit nem kell tenned azért, hogy ma megtaláljanak a jobbnál jobb ajánlatokkal. Döntened viszont neked kell a lehetőségek közül, és ezekből bizony talán több is lesz a kelleténél.

Napi tipp: inkább mindig egy dolgot csinálj, de abba tegyél bele időt és energiát.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha csak teheted, vonulj vissza és fejleszd tovább ötleteidet. Egy kidolgozott tervvel sokkal biztosabb a siker, mint néhány vázlatos, felületes gondolattal...

Napi tipp: légy rugalmas és figyelmes! Ne mondj le egy üzleti megbeszélést se, mert értékes lehetőségektől fosztod meg magad.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(szeptember 23. - október 22.)

Ne titkold szerényen vágyaidat és szükségleteidet! A csillagok állása kedvező az önérvényesítésre, úgyhogy használd ki a mai napot, - de leginkább az egyedüli feladatok terén tudsz teljesíteni.

Napi tipp: ne kéresd mindig magadat. Bár lehet, hogy ez számodra izgalmasabb, nem mindenki gondolja így. Lehet, hogy a barátaidnak ez teher. Ezen elgondolkodtál már?


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(október 23. - november 22.)

Tartsd nyitva a szemeidet és ne szalaszd el a kínálkozó pénzügyi lehetőségeket. Egy kis kockázatvállalással nagyot léphetsz most előre, és kizárólag önmagadra hallgass, mások le- vagy rábeszélésére ne.

Napi tipp: végy nagy levegőt és kommunikálj. Ennyi a lényeg. Nem nehéz, és meglátod mennyivel gördülékenyebben mennek majd a dolgok.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(november 23 - december 21.)

Néha annyira vágysz a tökéletességre - különösen munka terén -, hogy nem veszel tudomást semmiről és senkiről, csak az eredményre koncentrálsz. Tágítsd a horizontot, ne szűkítsd be a saját lehetőségeidet.

Napi tipp: ha már úgyis jól mennek a dolgaid, mi lenne, ha ma állnál elő a legújabb ötleteddel? A kedvező körülmények segítenek majd a továbbiakban.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(december 22 - január 20.)

Ne követelj ma önmagadtól túl sokat. Különösen az esti órákban fontos, hogy egy kis nyugalmat találj és csak önmagaddal foglalkozhass. Nem kell mindig mások bajait megoldanod, nem igaz?

Napi tipp: munkád mellett, - ha van egy kis időd, - folyamatosan koncentrálj a hétvégére, úgy könnyebben kibírod majd ezt a pár órát!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(január 21 - február 18.)

Maradj távol mindenféle hatalmi harctól. Ez nem csak a munkádra, vagy vállalkozásodra vonatkozik, hanem családi körben is légy óvatos és megfontolt. Bármilyen lelkiállapotban is légy, keresd a kikapcsolódás lehetőségét.

Napi tipp: az a legjobb, ha mindent elfelejtesz, amit hallasz. Ha nem nagyon megy, próbáld meg magadat lefoglalni olyan tevékenységgel, ami nagy koncentrációt igényel.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - március 27., péntek
(február 19 - március 20.)

Ma mindenképp tartsd tiszteletben önmagadat! Ne vállalj extra feladatokat, és csak annyit tégy, amit feltétlenül szükséges a béke megtartásáért cserébe.

Napi tipp: szedd össze magad egy kicsit, mert ha szétszórt vagy, könnyebben elsiklasz olyan dolgok felett, amiken pedig nem kellene.Bezárás