Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - február 13

Közzétéve: 2020. 02. 13. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 177 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(március 21. - április 20.)

A tegnapi kuszaságnak már híre-hamva sincs, céltudatosan haladsz előre. Jobbnál jobb ötleteiddel veszed le kollégáidat, sőt, akár ismeretleneket is a lábukról. Ha már így sziporkázol, mi lenne, ha a magánéletedben is rendet tennél? A családban valaki csak arra vár, hogy figyelj rá egy kicsit.

Napi tipp: a sok-sok ötleted vesd papírral, mert mindent most megvalósítani úgysem tudod, viszont kár lenne veszni hagyni ezeket.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(április 21. - május 20.)

Ma anyagi ügyeid nem alakulnak a legjobban. Talán még egy váratlan kiadás is közbejöhet, ami teljesen felborítja a havi költségvetésed. Ne lógasd azért az orrod, mert pluszlehetőségek is várnak rád. Csak rajtad múlik azonban, hogy élsz-e velük, bár, nagy hiba lenne szemet hunyni a tálcán jövő alkalmaknak.

Napi tipp: semmi feleslegesre ne költsd pénztárcád tartalmát! Mielőtt belenyúlnál a bukszádba, gondold végig: valóban szükséged van erre?


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(május 21. - június 21.)

Szereted, ha nem vagy egyedül, ami nem is meglepő egy Ikrektől. Viszont, ha nem figyelsz oda arra, kinek mit mondasz, könnyen kellemetlen helyzetben találhatod magad. Ugye nem szeretnéd? Barátaid ma különösen aktívak lesznek, elrángatnának valahová, ne válaszd helyettük a négy falat…

Napi tipp: ha már nem bírod a barátrohamot, az egyiknek mondj igent, és csődítsd oda a többit is. Így egy kupacon még szórakoztatóbb lesz a találka.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(június 22. - július 22.)

Nap mint nap új emberekkel ismerkedünk meg. Van, aki marad, és van, aki ugyanolyan gyorsan távozik életünkből, mint ahogy belépett. Neked most ilyen napod lesz. Jönnek-mennek az idegen arcok, de egy tartósan maradni fog, ha te is úgy akarod. A döntés a kezedben van, rajtad múlik minden…

Napi tipp: ne ítélj elsőre! Hagyd, hogy az idő dolgozhasson és jobban megismerd az idegent. Ha jól választasz, sokáig kísér majd utadon.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(július 23. - augusztus 22.)

Ma úgy érezheted, hogy az egész világ összeesküdött ellened. Na jó, nem az egész, mert a legváratlanabb helyzetben fog valaki kiállni melletted. Meg is lepődsz majd, mert bárki másra előbb számítottál volna, mint rá. Látod… bajban ismerszik meg a barát. Ne feledd a jótéteményt, egyszer még visszaadhatod.

Napi tipp: ne foglalkozz a negatív energiákkal. Lehet, hogy Isten azért teremtett két fület nekünk, hogy a méltatlan mondatokat az egyiken be-, a másikon pedig kiengedhessük.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Tegnap folyamatosan csak biztattad a z ellenkező nem tagjait. Akaratodon kívül tetted? Lehet! De most ne csodálkozz, ha állandóan csörög a telefonod, jönnek az e-mailek, és folyamatosan csak ostromolnak! Te teremtetted, hát álld a sarat! Egy ideig lehet ebben a helyzetben lubickolni, de aztán terhessé válhat.

Napi tipp: munkaidőben koncentrálj a feladatodra, és illedelmesen, szalonképesen küldj el mindenkit, akivel nem tervezel hosszabb távon.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(szeptember 23. - október 22.)

Fontos döntés előtt állsz. Már százszor végiggondoltad, mégsem jutottál dűlőre? Sebaj! Lehet, hogy még nem jött el az ideje a nagy dobásnak, a gyökeres változásnak. Tedd félre egy kicsit a problémád, és foglalkozz valami mással. Nyugalom, a megoldás magától érkezik majd a legváratlanabb helyzetben!

Napi tipp: már reggel készíts gyorsan egy napi tervet. Kösd le a figyelmedet a munkáddal, vagy akár a családdal.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(október 23. - november 22.)

Lehet, hogy nem szeretnél változtatni, de muszáj. Ki kell lépned a holtpontról, mert így nem jutsz egyről a kettőre. Nem jó egy helyben toporogni, igaz? Vegyél egy nagy levegőt, és tedd meg az első lépést! Könnyebb lesz, mint gondolnád, sőt, még segítő társakra is találhatsz!

Napi tipp: naponta csak mindig egy apróságot változtass az életeden. Ha lépésről lépésre haladsz, gyerekjáték lesz az egész, meglásd.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(november 23 - december 21.)

Már régóta nyomaszt egy dolog valamely barátoddal kapcsolatosan. Mi lenne, ha ma pontot tennél az ügy végére? Ahelyett, hogy csak őrlődsz, talán nyisd ki a szádat. Kérdezz bátran, egy jó barát úgyis őszintén fog majd válaszolni. Ha nem, akkor pedig ideje elgondolkodnod azon, vajon érdemes-e a kapcsolatot fenntartani?

Napi tipp: még a délelőtt folyamán telefonálj, és hívd meg őt egy délutáni sütipartira. A legjobb egy édes-mézes mellett kidumálni a gondokat-bajokat.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(december 22 - január 20.)

Ma szokatlanul jó kedved van, kicsattansz az erőtől energiától. Szinte minden sikerül, amit csak szeretnél, amibe belekezdesz. Ugorj bele ma azon terved megvalósításába, amiről nemrég egy egész kiselőadást adtál elő. Az első lépések fontosak, és most jók a bolygóállások ahhoz, hogy valami újba kezdjél.

Napi tipp: mielőtt elindulsz, nézz alaposan körül otthon: minden elzártál-bezártál-lezártál-beraktál? Nehogy vissza kelljen menni valamiért!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(január 21 - február 18.)

Hamarosan kiborul a bili. Kész! Nincs visszaút, de talán jobb is ez így. Mondd ki, ami a bögyödet nyomja, ma jó fogadtatásba lesz része. Kedvezően fognak a kollégák is reagálni, így eljött az idő, hogy alaposan helyre tegyél egy-két dolgot. Nem célszerű a kételyeket tovább táplálni, annál inkább rendezni!

Napi tipp: nem tetszik valami a környezetedben? Tedd szóvá! Ha megfelelően kulturáltan adod elő, nem sértődés lesz a vége, hanem megoldás.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - február 13., csütörtök
(február 19 - március 20.)

Csak arra figyelj ma, hogy ne hozz semmilyen lényegi döntést. Még a legkisebb ügyekben se! Ennek most nem kedveznek a csillagok, de nem is kell. Döntés nélkül is jó helyzetben vagy. Jó a közérzeted, a kedved és az egészséged is. Elég, ha mosolyogsz, vidíts fel másokat is.

Napi tipp: csak dőlj hátra, és élvezd a szerencsés napodat! Ki mondta, hogy nem lehet lábat lógatni? Megérdemled! Délután se tegyél semmi megerőltetőt.
Bezárás