Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - február 12

Közzétéve: 2020. 02. 12. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 178 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - február 12., szerda

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(március 21. - április 20.)

A hivatásod teljesen leköt, és olyan ügyesen tevékenykedsz benne, hogy komoly anyagi hasznot remélhetsz az utóbbi idők szorgalmas munkálkodásainak eredményeként.

Napi tipp: a mai vacsorádat inkább mirelitből old meg vagy még jobb, ha rendelsz, így marad időd a pihenésre, amit már nagyon vár a szervezeted.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon az otthonoddal kapcsolatban történik pozitív módosulás. Ha valamilyen változtatást szerettél volna elérni, ez elől ma elgördül minden akadály, úgyhogy figyelj és cselekedj.

Napi tipp: ha nem jön össze valamilyen program, itt az idő, hogy egy régen halogatott feladatot elvégezz. Gondold végig, mi az, amit megtehetsz, hogy hasznosan töltsd az idődet.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(május 21. - június 21.)

Tanulásra, vagy a megfelelő tanfolyam kiválasztására alkalmas ez a nap számodra. Ha rendezetlen jogi ügyeid vannak, most pozitív fordulat következhet be. Örülj még az apróságoknak, egy telefonhívásnak vagy finom sütinek
is.

Napi tipp: lehet, hogy szárnyakat kapsz a rengeteg megtisztelő feladattól, ajánlattól vagy felkéréstől, de azért tartsd mindvégig szem előtt, hogy a jóból is megárt a sok!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(június 22. - július 22.)

A mai napon váratlanul pénz állhat a házhoz. Megteszel minden erőfeszítést, hogy az anyagi dolgaidat rendbe tedd, és ezen a téren sikereket és eredményeket érj el. Hajrá!

Napi tipp: ne ragaszkodj az elképzeléseidhez, kicsit eltérhetsz azoktól. Két feladat között pedig gondold végig, mi okozhatta az esetleges galibát, és minél előbb orvosold azt!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(július 23. - augusztus 22.)

Kellemes, sikeres és szerencsés napra számíthatsz. Minden helyzetben azt a formádat tudod nyújtani, amit szeretnél, és minden szituációban megállod a helyedet.

Napi tipp: hagyd magad sodródni az árra, mert a szerencsecsillagod úgyse hagy bajba kerülni. Este nyugodtan lazíthatsz, meg is érdemled!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Bár szívesen vagy társaságban, és élvezed az összejöveteleket, ahol megmutathatod a tudásod, most mégis egyedüllétre vágysz, hogy összerakhasd a gondolataidat. Jól teszed, ha ma tervezésre sok időt szánsz.

Napi tipp: gondold végig: egészségesen étkezel? Elegendő mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet biztosítasz a szervezeted számára? Ha a válasz nem, lépj a tettek mezejére!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(szeptember 23. - október 22.)

Tele vagy jó meglátással, bölcs gondolattal, sőt a gyakorlati életben jó megoldásokat találsz a vállalkozásra, illetve a gyerekekkel kapcsolatos problémákra. Másoknak is adj tanácsot, ha kérnek.

Napi tipp: a hölgyek élvezzék a helyzetet, az erősebbik nem képviselői pedig tartsanak ki, mert munkájuk gyümölcse ugyan később, de be fog érni!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(október 23. - november 22.)

Energikus vagy, tele kedvességgel és pozitív gondolatokkal, és ha szükséges, vesd be bájodat is bizonyos célokért. Mindenkivel megtalálod a megfelelő hangot, és megvan a lendületed is, hogy véghezvidd a dolgokat.

Napi tipp: lefekvés előtt egy pohár jó borral ajánlott megünnepelni azt, hogy jól vagy.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(november 23 - december 21.)

A mai naptól kicsit felgyorsulnak körülötted az események. Lendületet veszel, és egyre több eredményt érsz el, amelyek újabb csúcsok meghódítására ösztönöznek.

Napi tipp: egy mozi, egy kávézó, egy biliárd, rengeteg lehetőség van! És még több barát, aki szívesen asszisztálna neked ebben!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(december 22 - január 20.)

Jól alakul a napod, ha nem szállsz vitába a partnereddel, vagy közeli családtagoddal. Hagyj rá mindent, előbb-utóbb belátja, hogy nincs igaza. Inkább hívd meg egy kellemes vacsorára!

Napi tipp: ne késlekedj, végy erőt magadon és tedd rendbe a bonyolult dolgokat, bárkiről legyen is szó.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(január 21 - február 18.)

Még mindig tart a sikeres időszak az életedben, bár szívesen elvonulnál egy kicsit pihenni, de lehet, hogy ma ebből csak egy kellemes film megnézése lesz, a kanapén gubbasztva.

Napi tipp: hallgass a megérzésedre és ne mondj ki mindent, ami először az eszedbe jut. Maradj csendben és indulj el bevásárlókörútra egy bizalmasoddal.  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - február 12., szerda
(február 19 - március 20.)

Ma komoly sikereket érhetsz el a munkádban, amiért megkapod a megfelelő anyagi juttatásokat is. Ez feltölt energiával, és erőt ad a továbblépéshez. Légy aktív és bátor bevállalni az ismeretlent!

Napi tipp: az internet tele van jó ötletekkel, használd fel a célod elérése érdekében. Ha időben elkezded, van esélyed arra, hogy nem dőlsz ki a fa alatt.Bezárás